20.5.2012

Synttärihulinaa

Minä ja Rico riehutaan.

Polkan puolisisarukset eli Feanor´s A-pennut täyttivät lauantaina vuoden. Päivi järjesti pentueelle synttärikekkerit ja me lähdettiin Polkan kanssa isosiskojen ominaisuudessa mukaan. Ihan alkuun tehtiin vähän tokoa (kuinkas monta päivää siitä onkaan, kun vannoin etten tokoile ainakaan hetkeen...). Päivi ohjasi puolikasta ryhmästä ja minä toista puolta. Kaikki pennut olivat mukavasti kuulolla ja näyttivät osaavan perusasiat. Hienoa!

Poksu ryhdikkäänä (lihapullan toivossa).

Tein lopuksi Polkan kanssa vähän seuraamista ja paikkamakuuta. Jätin sen paikalle ja kävin välillä palkkaamassa. Vaihtelin aikaa ja matkaa. Siinä se makasi paikallaan rauhallisena, eikä edes näyttänyt siltä, että lähtisi hortoilemaan jonnekin. Eikä Polkka tyhmä ole, se toimii aina tällaisissa tilanteissa. Ensin minä valitan jonkun liikkeen toimimattomuudesta ja kun menen oikein asiakseni näyttämään "ongelmaa" jollekin, ei mitään ongelmaa edes ole.

Hundkarusellen käynnistyy.

Tokoilun ja poseerauskuvien jälkeen siirryttiin Päivin luokse syömään ja riehuttamaan koiria. Pennut leikkivät pihassa sopivissa erissä paitsi Polkka, joka tunnollisena isosiskona leikitti jokaista erää. Innokkaat kosiomiehet alkoivat välillä ottaa sitä aivoon ja Poksu pakeni terassille ihmisten seuraan, mutta leikin yltyessä hyväksi ralliksi sille tuli kiire kavereiden sekaan. Muutama tunti siinä rallia vetäessä vierähti!



Polkka, Milton ja ergonominen leikkiasento.

Noh noh, pojat!

Terhillä on herkkuja!

Musca tarkastaa lastensa 1-vuotiskakut...

... ja Fanny-mummo pöydän loput antimet.

Milton yrittää töniä Polkkaa vielä leikkimään.

Synttäripäivän lopputuloksena olin ähkyssä herkuista, polttanut naamani auringossa ja väsyttänyt isosisko-Polkan aivan totaalisesti. Kotipihassa joskus iltakahdeksan aikaan koira nosti päätään vasta siinä vaiheessa, kun auton takaluukku aukesi. Söi kupillisen koiranruokaa, huokaisi syvään ja rysähti omalle sohvalle. Tehokkaat synttärit siis!

Ei kommentteja: