14.5.2012

Ensimmäinen talviturkki heitetty!

Sinne meni Makkaran talviturkki!

Maissi heitti sunnuntaina talviturkkinsa. Tämä on poikkeuksellisen myöhäistä, yleensä se on livennyt uimaan jäiden sekaan. Oltiin ehkä neljän kilometrin päässä uimapaikasta, kun auton takaluukusta alkoi kuulua hirveä mekkala. Maissi todellakin muisti reitin uimapaikalleen, vaikka siellä oltiin käyty edellisen kerran viime kesänä.


Apua, mummo jahtaa!

Maissin suorittaessa suurta uimatehtävää Papu ja Polkka juoksivat rannalla hepulirallia. Poksu kävi kastamassa varpaat ja irvisti, afrikkalaisen uimakelit vaativat vähintään +15 asteisen veden. Papu sai aivan käsittämättömän hepulin ja tykitti ympäri nurmikkoa. Ihan aina ei uskoisi, että mummo on yli 14-vuotias. Tosin Papun kohdalla ongelma onkin siinä, että jalat kyllä kulkevat, mutta päässä alkaa vähän pätkiä...

Mummelin lampiralli.


Nuusk.

Veden täytyi olla vielä kylmää, koska Maissi tuli vartin verran uituaan itsenäisesti pois vedestä. Kesällä sen kanssa on ihan oikeita ongelmia rantaan saamisen kanssa - Makkara ui vaikka kolme varttia putkeen, eikä tule pois vedestä millään käskyllä, lahjomisella eikä uhkauksella. Kuten kuvista näkyy, mäyriäinen alkaa olla taas tukanleikkuun tarpeessa.

Polkan lampiralli.

Uimamaisterin muotokuva.

1 kommentti:

-m- kirjoitti...

Makkara! <3