19.10.2011

Uusi toimistokoira

Kaksi toimistokoiraa ja toimistonäätä.

Papu sai tänään kollegan! Meillä on töissä uusi toimistokoira, karkeakarvainen mäyräkoira Arvocas Blondivitsi eli Ruuti. Yhdeksänviikkoinen ihanuus kuuluu työkaverilleni Ann-Marille ja hänen miehelleen Mikalle. Papu perehdytti uutta kollegaa rauhallisin elkein. Edes pennun hampaat persauksissa eivät saaneet kokenutta toimistokoiraa tolaltaan.

Meidän toimisto on siirretty väliaikaisesti sisätilaongelmien vuoksi ihanaan vanhaan kansakouluun. Työhuoneessa on sopivasti ovi takapihalle - siitä vaan luukku auki ja toimistokoiran alku pihalle pissalle. Papu kirmaili asiantuntevasti ympäri pihaa ja näytti pissaamismallia.

Kuvan ottaminen on helpommin sanottu kuin tehty.

Pentu innostuu vetämään rallia ympäri lehtikasoja.

Ihana Ruuti.

Kollegat, ikäeroa yli 13 vuotta.

Työpäivän jälkeen Papu teki lähtöä Ann-Marin matkaan. Mummeli oli selkeästi sitä mieltä, että hän muuttaa nyt sivistyneisiin oloihin kaupunkiin ja minä voin viedä pennun mennessäni meidän apinalauman jatkoksi. Voi mummo parkaa, kun totuus valkeni ja hänen korkeutensa pakattiin auton takaluukkuun ja kyydittiin takaisin kotiin.

Papu on kyllä mahdottoman ihana koira luonteeltaan. Sille sopii ihan kaikki: uusi pikkupentu laitetaan lattialle naaman eteen ja mummeli vaan kuittaa, että tällainen tällä kertaa.

2 kommenttia:

Päivi kirjoitti...

Ihana Papu ja IHANA Ruuti.<3

-m- kirjoitti...

Voe pentele, mikä maastonakinpentu! <3