30.9.2011

Perjantailenkki

Syyskuun viimeinen päivä ja +20 astetta.

Tänään oli mahtavan hieno syyspäivä, +20 astetta lämmintä! Lähdettiin Suvin ja koirien kanssa lenkille töiden jälkeen ja jouduttiin toteamaan, että seuraavan kerran lenkkeillään näin hyvässä kelissä vasta ensi kesänä. Niin se nyt vaan on, saakeli.

Meininki kohdillaan.

Koirat olivat vähän nuupallaan yllättävästä lämmöstä ja tyytyivät muutaman spurtin jälkeen vaan ravaamaan jonossa. Vähän olisi voinut olla enemmän yritystä! Pääsevätkö ne liian usein metsälenkille, kun ei rallin vetäminen maistu?

Mää puren sua!

... eiku siis miten tässä nyt näin kävi?

Syksydara.

Ihana Otti Pottinen.

Puolentoista tunnin jälkeen oltiin takaisin autoilla. Ja kyllä ainakin me päästiin tavoitteeseen: perjantai-illan omalla pedillään venyi väsynyt pieni Pokemon. Mäykyt täytyi lenkittää erikseen mutta hei, liikunta tekee konttorirotalle hyvää!

4 kommenttia:

Ellen kirjoitti...

Ihania rhodeja mutta... kyllä toi pentu on hirvittävän sulonen! :) Riikkis muuten, haluisitko lähtee maastolenkille joskus ja hevosilla meinaan? Toi Shandy on meinaan oiva maastoponi! ;)

Riik kirjoitti...

Otti on uskomattoman suloinen pentu! Lähtisin kyllä enemmän kuin mielelläni maastoilemaan :). Varsinkin jos Shandy on kiltti, mun takapuoli nimittäin muistaa vielä edellisen ihanan valkoisen ponin tarjoaman ilmalennon :D

Ellen kirjoitti...

Shandy on tosi kiltti! Mä tarvisin rauhallista maastokaveria Jussille, joka on epäluotettava possu, mutta kaverin kanssa ihan nätisti :) Olisko ens viikolla joku päivä hyvä?

Riik kirjoitti...

Mä laitoin sulle viestiä fb:ssä, eihän mulla ole oikein muita yhteystietoja :D