2.9.2011

Valmiina syksyn sateisiin ja pimeyteen!

Uudessa sadetakissa on huppu ja kaikki!

Maissi sai tänään uuden sadetakin. Huomasin tällä viikolla vanhaa takkia pukiessa, että sen heijastimet ovat aivan loppuun kuluneet ja takki on vieläpä vajaa persauksen päältä. Kauppaan siis! Vertailin Hurtan tavallista sadetakkia ja Lifeguard-sarjan storm hoodieta ja päädyin jälkimmäiseen.

Nyt koira löytyy metsästä yhdellä vilkaisulla. Takissa on huomiovärin lisäksi muutama erityisen hyvä ominaisuus: siinä on kunnollinen päätä suojaava huppu ja sen saa pakattua selässä olevaan vetoketjutaskuun. Takki on lisäksi niin pieni, että se mahtuu pakattuna minun takkini taskuun. Ja tämä ei muuten ole mikään maksettu mainos, takille jäi hintaa 20 % alekupongin ja Polkan näyttelystä keräämien lahjakorttien jälkeenkin 27 €. Normaalihinta näytti olevan aika suolainen 59 €.

Sain kesken takin sovittamisen puhelun Pasilta, että joku nainen soittaa kohta poliisille auton takaluukussa vinkuvasta Polkasta! Kyllä. Joku suhteellisen aktiivinen henkilö oli säälinyt auton takaluukussa (sateella, ei edes millään kuumalla kelillä!) viisi minuuttia vinkunutta koiraa, soittanut autorekisterikeskukseen ja saanut sieltä Pasin numeron. Soittanut hänelle ja huutanut puhelimeen, että ellei sitä autossa vinkuvaa ajokoiraa (!) pelasteta pois, hän soittaa poliisit. Kaikki esimerkiksi Polkan kanssa treenaavat tietävät, että koira pitää halutessaan aika kovaa protestimekkalaa autoon odottamaan jätettynä, mutta olikohan naisen aktiivisuus silti vähän ylimitoitettua?

Ei kommentteja: