5.9.2011

Maanantain metsälenkki

Polkka ja uusi ystävä Otti.

Maanantain pelastus on kiireetön metsälenkki koirakavereiden kanssa. Suvin koirat tekivät ensin vähän hakua ja esineruutua ja sitten suunnattiin lenkille. Ihanan aurinkoinen ilta, lämmintäkin melkein +20. Löydettiin vähän kantarellejä, mutta tämän maaston suppilovahverot pysyivät piilossa. On siellä niitä, ihan varmasti!

Eteen sattunut hiekkakuoppa sai aikaan sekoamisen.

Hirvikärpäsiä ei ollut liikkeellä ainoatakaan, onneksi. Olin perjantaina lenkillä vähän eri paikassa, kuitenkin parin kilometrin päässä tämän illan lähtöpaikasta. Hirvikärpäsiä oli kuhisemalla ja ne olivat aivan perkeleen vihaisia. Ne purivat! Päänahka ja selkä ovat edelleen täynnä kutisevia puremajälkiä.

Aika paljon on tullut metsässä pyörittyä tähän ikään mennessä, mutta tämä oli ensimmäinen kerta kun hirvikärpäset purevat reikiä ihoon. Olen niin kyllästynyt hieromaan kortisonirasvaa päänahkaani, että melkein harkitsen työkaverini Panun hirvikärpästorjuntakeinoa "pysy asvaltilla".

Kauniita koiria.

Apua, Sini siis jahtaa mua!

Lopuksi kerättiin mustikoita, suoraan suuhun.

Ihana Otti Pottinen.

Näillä eväillä uuteen viikkoon. Sääennuste näyttää aika huonolta loppuviikon osalta, mutta toivottavasti ei sentään sataisi joka päivä ja päästäisiin tekemään kunnon metsälenkkejä. Vaikka onhan meillä kaikilla kunnon sadekamppeet...

Ei kommentteja: