18.8.2011

FI MVA Malozi Lalamika

Leuhka koira?

Sillä välin kun me vietimme aikaa Budapestissä, oli Polkka täysihoidossa Päivillä. Hoitopakettiin kuului esimerkiksi leikkiseuraa kellon ympäri, pesu ja vanhan karvan nyppiminen niskasta sekä valioituminen. Kyllä - Polkka palasi kotiin Suomen muotovaliona. Kolmas ja viimeinen sertti oli tullut Valkeakoskella lauantaina, jossa Polkka oli toiseksi paras narttu häviten vain Fanny-mummolleen. Polkka onkin talouden ainoa muotovalio ja selvää missiainesta.


Muuten Poksun viikko oli kulunut yleisen riehumisen ja kavereiden leikittämisen merkeissä. Viikon parasta antia olivat Päivin rhodepentu Niro ja Niron kyläilemässä ollut veli Milton. Pennuthan ovat Polkan puoliveliä. Hyvin oli mennyt leikit yhteen - tai siis Poksu oli maannut koppakuoriaisena maassa ja pennut olivat saaneet mellastaa sen kimpussa mielin määrin. Ehkä Poksu halusi olla hyvä isosisko?

Polkka ja Milton.

Polkka oli jatkanut hoitopaikassa varastelulinjaansa ja onnistunut pöllimään kuukaudeksi tarkoitetun boksin denta stixejä. Kilttinä tyttönä sotasaalis oli puolitettu Musca-äidin kanssa. Mahtaa kaksikolla olla nyt kiiltävät hampaat! Toinen saalis oli koko koiraporukalle hankittu satsi nappuloita. Voi Polkka, mihin me tuon kleptomanian kanssa joudutaan? Varastelu kun ei ulotu pelkkään ruokaan, heinäkuussa elukka onnistui nyysimään hillosokeripussin...

Meininki katossa!

Kiitokset vielä Päiville Polkan hoitamisesta! Kiitos myös Ann-Marille Papun ja Jannelle ja Marjolle Maissin hoitamisesta. Aika hajasijoitettu lauma tällä kertaa! Ilman teidän apuanne jengi olisi joutunut koirahoitolaan. Vaikkei sekään olisi mikään katastrofi ollut, on kotihoitopaikka kuitenkin aina kivempi.

Kuvat: Päivi Sormunen

Ei kommentteja: