24.8.2011

Näyttelyitä ja kyläilyä

Poksu seuraa tapahtumia kehän laidalta.

Polkka kävi viikonloppuna näyttelyssä Kouvolassa ja Heinolassa. Menestystä ei irronnut tällä kertaa. Ego-veli sen sijaan sai lauantaina viimeisen sertinsä ja tuli Suomen muotovalioksi. Hienoa Ego!

Jos punaiselta paholaiselta kysytään, parasta viikonlopussa oli riehuminen sukulaisten kanssa. Koira meni ensin perjantaina Päivin lauman jatkoksi ja siirtyi sieltä lauantain näyttelyn jälkeen Johannan ja Karrin hoiviin yhdessä Fanny-mummonsa kanssa. Johanna ja Karri toimittivat koko retkueen sunnuntaiksi Heinolaan, minne me saavuimme koiraa noutamaan. Vaikka Polkka ilahtui meidät nähdessään, oli kuitenkin huomion pääpaino rakkaassa Ego-veljessä.

Ego ja Polkka paistattelevat auringossa.

Polkka ja Fanny-mummo.

Polkka, Ego ja Gimli laittavat rallin pystyyn.

Mummo ja kauhukakarat: Fanny, Polkka ja Ego.

Salaisuuksia koiranäyttelyssä.

Tarkkana!

Käytiin sunnuntaina koiranäyttelyn jälkeen tutustumassa Lahden ravintolapäivän antimiin. Päivän ideana on, että kuka tahansa voi perustaa oman ravintolan yhdeksi päiväksi. Tuija ja Milka testasivat Mimosan smoothiet ja Päivänsäde-niminen tuote havaittiin hyväksi. Milka litki aivan innoissaan smoothieta! Poksu, joka imuroi marjapensaista kaikki marjat tyytyi vain irvistelemään viinimarjajuomalle. No olihan juoman sekaan sotkettu kaikkia kummallisia terveysvaikutteisia aineita!

Milka ja smoothie.

Ravintoloiden tutkailun ja Lahden satamaan tutustumisen jälkeen auton takaluukkuun kiipesi väsynyt pieni rhodesialainen. Kyläily ja edustaminen ovat kauhean rankkoja juttuja, sanoi Poksu ja oli kovin unisen näköinen vielä kotipihassakin.

Kiitos Päiville ja Johannalle & Karrille Poksun hoidosta! Kyläilykuvat on ottanut Johanna Duarte.

Ei kommentteja: