2.6.2011

Piknikillä eikun näyttelyssä

Ystävykset rivitalossaan.

Oltiin tänään koiranäytelmöimässä Toijalassa Suvin ja Daran kanssa. Minä esitin Polkan ensimmäistä kertaa itse ja se vähän jännitti. Kaikki meni kuitenkin ihan hyvin, vaikka kehässä on tuomarin lisäksi koiria näpelöimässä myös harjoitusarvostelija. Polkka ei valeraskaushuuruissaan jaksanut liikkua yhtään hyvin ja varmaan hellekin vaikutti asiaan. Olin kuitenkin tyytyväinen lopputulokseen, vaikka sama tuomari saneli Polkasta vähän erilaisen arvostelun kuukausi takaperin. Etukulmauksetkin olivat kadonneet jonnekin... Mutta sellaisia koiranäyttelyt ovat!

Arvostelu meni näin: Erinomainen tyyppi ja koko. Hyvät mittasuhteet. Voimakkaat posket, hyvä ilme. Etuosa saisi olla paremmin kulmautunut. Hyvä rinnan syvyys, hyvä takaosa. Saisi liikkua pidemmällä askeleella ja vapautuneemmin. Tuloksena ERI1, SA, PN3, VASERT.

Pikniktunnelmaa.

Tuomari ja harjoitusarvostelija huomasivat Polkan päässä olevan pyörteen, pienen kruunun ja ihmettelivät kovasti sitä. Sanoin, että se on kruunu ja Polkka on prinsessa. En ole aivan varma riittikö kaksikon huumorintaju kyseiseen tulkintaan ja lisäsin varmuuden vuoksi, ettei se ole mitenkään tavatonta rhodeilla.

Ulkonäyttelyt on tosi mukavia (paitsi Tuomarinkartano, jossa on aina ihan pska keli) meluisiin ja ahtaisiin sisähalleihin verrattuna! Leiriydyttiin puun alle kevythäkkien ja retkietuolien kanssa. Arvostelun jälkeen syötiin eväitä vielä ennen kotimatkaa. Koirillakin näytti olevan mukavaa auringossa paistatellessa.

Suvi ja Dara.

Poksu ihan kaikkensa antaneena.

1 kommentti:

Tuija kirjoitti...

Malozi-prinsessoja on muitakin, mm. Milkan sisko Gimbya (swahilia, ja tarkoittaa prinsessaa)