9.6.2011

Helleillan lenkki

Kesäilta, metsäautotie ja oma jengi.

Lämpömittari näytti tänään melkein koko päivän +28 astetta. Lykättiin lenkille lähtöä iltakahdeksaan asti ja kuuma oli vielä silloinkin. Mietin pitkään otanko Papua mukaan ollenkaan, mutta päädyin ottamaan kun mummeli oli niin kovasti lähdössä. Ihan selvästi sillä oli liian kuuma, mutta kipitteli kuitenkin joukon jatkona. Papulla on sydämessä sivuääni ja siksi se on näin helteellä vähän vetämätön. Toisaalta mukaan pääseminen on sille tärkeää ja pienen koiran voi napata kainaloon jos siltä tuntuu.

Mäyräveistos.

Minä sen sijaan olen nauttinut ihanan lämpimistä kesäpäivistä. Joo, minulla ei juurikaan ole liian kuuma. Koko talven palelemisen ja talon lämmittämisen jälkeen olen oikein iloinen näistä helteistä. Ainoa miinuspuoli on koirien jaksaminen, ei niiden kanssa oikein pysty tekemään mitään. Agility-treenitkin jätin suosiolla väliin, olisi ollut ihan turhaa rääkätä Pokemonia kuumalla hiekkakentällä.

Ensi viikolla tietenkin viilenee kun aloitan kesäloman. Vaikka ei se mitään, pieni viileys on ihan hyvästä ensi viikon haasteita ajatellen...


Kuuma!

Ei kommentteja: