15.6.2011

Kesäjengi

Kesäpokemon.

Onpa kivaa olla kesälomalla, vaikka kelit ovatkin olleet ihan surkeat. Koirat suhtautuvat raksamiehiin äärettömän rennosti - joka puolelta taloa kuuluu koputus ja pauke ja koirat vaan jatkavat nokosia. Yhdellä raksamiehistä on autossaan haukkuva sakemanni, eikä jengi piittaa senkään louskutuksesta.

Oltiin tänään uuden agilityryhmän treeneissä. Vaihdettiin ensimmäisestä ryhmästä pois, siinä kaikki muut kisasivat kakkosissa tai kolmosissa ja radatkin olivat sen mukaisia. Joka radasta piti alkaa erikseen räätälöimään meille sopivaa versiota ja tulin siihen tulokseen että ehkä meidän paikkamme on muualla. Uusi ryhmä on alkeisjatko ja se kuulostaa jo paljon paremmalta! Tänään meitä oli paikalla vain kaksi koirakkoa ja oli hyvää aikaa vääntää ohjauskuvioita. Ihanaa kun niihin saa vinkkejä! Kokeilin samaa kohtaa valssaten, persjätöllä ja heittämällä. Hienoja nämä alan termit.

Polkka toimi ihan suht kivasti, laama-laiskurius vaan vaivaa edelleen. Hyvin se on kuulolla ja ohjattavissa, nyt vaan tarvittaisiin loraus Batteryä aamunappuloiden sekaan. Toivottavasti vauhti palaa kesän mittaan ennalleen.

Tässä video päivän ekasta radasta, vähän meinasi hajut viedä ja lopuksi vielä ohjaaja töpeksii. Mut sellaista tää on! Kirsille kiitos salaa kuvatusta (!) videosta.

Kesäpapsu.

Kesämake.

3 kommenttia:

Tuija kirjoitti...

kesäjengi <3

Niina kirjoitti...

Teidän mäykyt <3. Polkkakin on suloinen, mutta noissa mäyräkoiratädeissä on jotain, mikä mua erityisesti viehättää :D

Riik kirjoitti...

Onhan mäyrämummelit nyt vaan aika ihania!