27.12.2010

Polkka+minisukset - toimii!


Ajatus Polkasta valjastettuna minisuksien eteen tuntuu kuumottavalta. Päätin kuitenkin olla rohkea ja testailla syksyllä hankittuja huskyvaljaita. Minisukset löytyivät Prismasta (10 €) ja vetovyön ja joustavan liinan setti aivan sattumalta Anttilan eläinosastolta (25 €). Eipä muuta kuin tuumasta toimeen, joulunahan on aikaa!

Kovin paljon hieman alle 1,5 -vuotiaalla kuvaamattomalla Polkalla ei uskalla vedättää, mutta kunhan nyt treenailtiin tuntumaa siitä, että joku tulee suksilla perässä. Minisukset osoittautuivat aivan järkyttävän kiikkeriksi ja liukkaiksi ja ensimmäisenä käteen sattuneet sauvakävelysauvat toimimattomiksi (ne piikit siellä päissä auttaa ihan oikeasti tasapainon kanssa).

Ja kuten kuvista näkyy, niin minä ja siskoni emme todellakaan osaa hiihtää. Että jos tätä harrastusta haluaa jatkaa, niin ei auta kuin ostaa oikeat sukset ja opetella hiihtämään. Polkka tykkäsi hiihtohommasta kyllä ja juoksi reippaasti suksien edessä. Mutta tuollainen se on aina - suhtautuu ihanan tyynesti mutta reippaasti kaikkiin ihmisten hullutuksiin.1 kommentti:

Tuija kirjoitti...

siitä se ajatus sitte lähti =)