12.12.2010

Helsinki Junior Winner 2010

Joskus se osaa ihan käyttäytyä.

Olipa viikonloppu! Lähdettiin Polkan kanssa perjantaina puolen päivän aikaan Päivin matkassa Kellokoskelle. Perjantaina ihan vaan lenkkeiltiin koirajengin kanssa, mutta lauantaina herätyskello soi 6.30 (koiraharrastajat ON hulluja) ja otettiin suunnaksi Messukeskus ja Helsinki Winner -näyttely. Vähän meinasi jännittää, kun Päivi vei Poksun kehään. En melkein pystynyt kauhistukseltani katsomaan! Panikointi osoittautui aiheettomaksi, tarkka brittituomari tykkäsi Polkasta tosi paljon. Laatuarvosanaksi tuli erinomainen ja Polkka voitti junioriluokan ja sijoittui paras narttu -kisassa kolmanneksi. Taakse jäi paljon kokeneempiakin kehäkettuja! Lisäksi Polkka saa liittää nimensä eteen tittelin HeJW-10. Melkoinen suoritus!


Kehämeininkiä, Polkka ekana vasemmalla.

Sunnuntaina uusi startti ja tällä kertaa Voittaja 2010 -näyttely. Tällä kertaa tuomari ei käsitellytkään koiria yhtä ystävällisesti, kuin lauantain ihana brittirouva. Muutama koira sai eva:n ihan vain siksi, ettei antanut tuomarin kopeloida. Nämä samat koirat suoriutuivat kopeloinnista kyllä lauantaina... Polkka esiintyi kuin kokeneempikin kehäkettu, eikä ollut tuomarista millänsäkään. Ei ehkä tarvitse edes mainita, että kehän laidalla odottaneen naishenkilön pulssi lähenteli viittäsataa. Erinomainen tuli taas arvosanaksi, mutta sisko eli Sannin ketale vei tittelin tällä kertaa. Onnittelut Sannille ja eipä edes harmittanut hävitä omalle siskolle. Erityisen iloinen olin siitä, että arvostelussa kehuttiin Polkan esiintymistä.

Pokemon edustaa.

Näyttelyn lisäksi Messari tarjoaa melkoiset shoppailumahdollisuudet. Paitsi että tänä vuonna en onnistunut löytämään mitään erityisen kiinnostavia tarjouksia. Hankittua tuli kuitenkin viisi isoa koiranlelua, musta nahkahihna, Hurtan heijastinliivi, kaksi pakettia puruluita, pussi possunkorvia ja 2,5 kg kuivattua naudanmahaa. Että olihan sitä siinäkin!

Polkka pyöri ihan tohkeissaan ympärillä, kun järjestelin shoppailun saldoa kaappiin. Yhdessä käytiin hakemassa kaapit täyteen herkkuja! Tosin sen jälkeen urhea pikku Pokemon haki råttansa ja suori koirapedille nukkumaan. Oli muuten hurjan rankka viikonloppu pienelle maalaistytölle!


Sukulaisten kanssa illalla. Etualalle sammunut roikale on Polkka.


Junior Winner 2010 eli Sanni.


Siskokset hulppeine ruusukkeineen.


Hei pliis, nyt annatte mun nukkua!

6 kommenttia:

Päivi kirjoitti...

Korjataan vielä, että herätys oli niinkin hullu kuin 5.30. :)Kiitos hauskasta viikonlopusta ja otetaan uusiks. Poksu-prinsessa on kauneusunensa ansaínnut.;)

Johanna kirjoitti...

Jep - oli kyllä hieno viikonloppu vaikka Ego ei päässytkään mukaan kisaamaan titteleistä.
On ne Mupen kakarat aika tykkejä ;)

Terhi&Dexter kirjoitti...

Onnea Polkalle, hieno suoritus!

Tuija kirjoitti...

hei hyvä - tyypit voitti =)

Laura kirjoitti...

ONNEA POLKKA!

Riik kirjoitti...

Polkka kiittää onnitteluista! Ja on toipunut näyttelytähdestä omaksi riehakkaaksi räjähdysalttiiksi itsekseen...

Ja tosiaan, herätyshän oli 5.30. Ei tuollaisia lukemia voi käsittää :D