29.12.2010

Boris kävi kylässä

Boris (uudelta lempinimeltään Fabio) kävi ilahduttamassa meitä lomalaisia. Käytiin ensin talvitreenipaikassa vähän treenaamassa. Polkka teki muutaman agility-radan ja sen jälkeen Boris kokeili esteitä. Putkea, rengasta, puomia ja hyppyä.


Treenien jälkeen jatkettiin lenkkeilemään. Mutta voi perse, meidän hyvä talvilenkkipaikka oli muuttunut hiihtolandiaksi. Hiihtäjät, nuo maamme ainoat talviurheilijat olivat vallanneet latuineen tuonkin hyvän lenkkipaikan. Kävely ei ilmeisesti ole talviaikaa yhtään mitään, kun joka pätkä täytyy laduttaa. Kahlattiin sitten pellolla, vaikka lunta oli noin polveen asti. Koirat juoksivat päättömästi, kuinkas muuten.

Polkan juoksu tekee aivan varmasti tuloaan, sillä Fabio meni aivan sekaisin ihanan The Naisen tuoksusta. Vähän niinku katosivat korvat ja maltti. Polkka ei varsinaisesti auttanut asiaa, vaan haisteli innokkaana kosiomiehen mahanalustaa. Ihanan Polkan korvat tulivat ainakin puhtaiksi ja takapuoli haistelluksi. Mutta joo, eiköhän se jo pidemmän aikaa odoteltu ensimmäinen juoksu tee tuloansa.

Oli muuten väsynyt koira noin 2,5 tunnin ohjelmatarjonnan jälkeen.
Boriksella on melkoinen ponnistusvoima!

... ja se melkein mahtuu Polkan petiin!

2 kommenttia:

Päivi kirjoitti...

Hih...onpas tyypeillä ollut hauska talvipäivä. Ja Boris on niiiin suloinen Polkan pedillä.

Sanna kirjoitti...

Boris on kaikkinensa vähän tuollainen "melkein mahtuu" -koira. Se melkein mahtuu syliinkin, ja melkein pöydän alle (lue: hiukan vaan nousee pöydänjalat maasta kun Boris rymistelee). Kiitos vielä kivasta päivästä!