5.11.2010

Polkalla alkoi juoksu - ehkä

Juoksu vai ei, kas siinä pulma.

Löysin eilen lattialta muutamaan otteeseen veritippoja. Polkan ensimmäinen juoksu alkoi, ajattelin ja nykäisin sille juoksuhousut jalkaan. Aikuinen nainen ei itse ollut asiasta yhtä innostunut, vaan riisui housut aina tilaisuuden tullen. En onnistunut pyydystämään yhtään tippaa pöksyihin. Tänään en ole nähnyt yhtään tippaa missään. Olen vainoharhainen. Koiran takamus on ehkä aavistuksen turvonnut. Se merkkailee pihalla. Muttei vuoda kunnolla!

Nämä ovat taas niitä hetkiä, kun tuntee itsensä ihan kädettömäksi. En tiedä, onko koirallani juoksu! Polkka on minun viides koirani ja kaikki ovat olleet narttuja. Ja vuotaneet kuin seulat juoksun aikaan.

Ehkä vaan hengitän nyt syvään, lopetan koiraparan takapuolen syynäämisen ja keksin jotakin kehittävämpää tekemistä viikonlopun kunniaksi.

Nokkosrokko meni muuten ohi, Polkka on kunnossa taas! Näppylät uusivat vielä sunnuntaipäivän lisäksi seuraavana yönä, mutta menivät taas ohi kyytableteilla. Eivätkä onneksi palanneet.

1 kommentti:

Kea | Deep Red Blues kirjoitti...

Ja jos olisin käyttänyt Bloggerin omaa hakua olisin ehkä löytänyt tämänkin... mutta toivotaan että meilläkin kävisi yhtä onnellisesti. :)