5.7.2010

Huh hellettä!


Onpa ollut kuumia päiviä! Oltiin viime viikon lopulla kesälomareissulla oikein Jyväskylän Säynätsalossa saakka. Maissi meni kesälomailevalle Antille lainaan, joten mukana olivat tällä kertaa Papu ja Polkka. Lenkkeiltiin Polkan kanssa kerrankin kaksistaan ja käytiin joka päivä uimassakin, saaressa kun oltiin. Uimahomma kehittyy koko ajan, eikä Polkka pidä enää vettä mitenkään pahana asiana.

Ollaan lenkkeilty lähinnä iltaisin, kun on aavistuksen viileämpää. Polkka on aika väsyksissä helteellä ja lähinnä makoilee (ihanan!) rentona. Illalla ilman vähän viilettyä jaksaa tykittää entiseen malliin. Uusilta kulmilta löytyy ihania metsäpolkuja, joita yritetään ottaa parhaillaan haltuun. Omistajan huonon suuntavaiston ansiosta lähinnä kulkemalla pisteestä a pisteeseen b ja takaisin. Mutta kyllä me vielä joku rinksakin opitaan kävelemään!

Uusi kamera on ollut hankittuna jo parisen viikkoa. Kaiken maailman muuttokiireet ovat kuitenkin estäneet sen kummemman testailun. Mutta kyllä tässä vielä ehtii! Tänään "pääsin" jo loman jälkeen töihin lepäämään.


Ei kommentteja: