7.7.2010

Voihan alpakka!

No niin, taas näitä mutsin järjestämiä eläintapaamisia.

Käytiin sunnuntaina Ämyrock-vieraiden kanssa kahvilla Metsäkylän kahvila Leivintuvassa. Nyt muuton jälkeen Hämeenlinnan seudun sympaattisin kahvila sijaitsee noin kilometrin päässä meiltä. Ja tietenkin mikä parasta, ulkopöytiin saa istua koiran kanssa!

Listalta löytyy pannukakkuja, pannukahvia ja haudutettua teetä sekä Laitilan limonadeja. Ellei välitä superhitaasta ja vähän tönköstä palvelusta ja lämpimistä limsoista, on sunnuntaielämys taattu. Meillä ei ollut mihinkään kiire ja aurinkokin paistoi ihanasti. Aikansa touhotettuaan Polkka asettui makaamaan pöydän alle.


Kahvilan ollessa avoinna, saa kartanon maille mennä ihmettelemään melkoista alpakkalaumaa. Ja mehän menimme. Polkka tuijotti eläimiä hivenen epäluuloisena, mutta kiinnostuneena. Ainakin alpakat herättivät siinä enemmän kiinnostusta kuin aiemmin tänä kesänä tavatut hevoset. Alpakat olivat ihan yhtä kiinnostuneita meistä kuin me niistä ja tulivat tuijottamaan aivan aidan viereen.

Kuvat: Sami Kivimäki

3 kommenttia:

Tuija kirjoitti...

Alpakat vähän kesäkuosissa tai sitten vaan huono trimmaaja :D

Riik kirjoitti...

Niillä on tosi huono trimmaaja! Oikein pahaa teki katsoa niiden turkkia. Jopa meiksi saisi koneella tasaisempaa jälkeä :D

Anonyymi kirjoitti...

mein koira oottelee aina suu ammollaan että tuliskos se paisti lähemmäs jos jossakin on hevosia, alpakoita, lampaita tai muita herkkuja... :D