18.7.2010

Ihana Pimu

Ehkä sadasosasekunti paikallaan!

Polkka sai tänään uuden ystävän, nimittäin saksanseisojapentu Pimun. Noin 12-viikkoinen Pimu on ihanan reipas pentu! Juoksi ja leikki pahinta riehumisosaamistaan esittelevän Polkan kanssa ihan tuosta vain. Painoeroa koirilla oli varmaan reilut kaksikymmentä kiloa. Kunhan Pimu tuosta vähän kasvaa, kaksikolla on varmasti hurjan hauskaa yhdessä!



Tarkkasilmäinen huomaa kuvista Polkan poskissa kamalat hyttysenpuremat. En edes muista, koska hyttysiä olisi viimeksi ollut näin kauheasti. Lyhytkarvaista Polkkaa on helppo kupata ja puremat kutiavat. Tuloksena poskiin ilmestyy rikki rapsutettuja paukamia. En tiedä, pitäisikö ostaa jotakin koiralle tarkoitettua hyttysmyrkkyä, vai antaa vain olla?

2 kommenttia:

Tuija kirjoitti...

hae apteekista koirille tarkoitettu (löytyy myös hevosille ja ihmisille) Shootag, varmaan kokeilemisen arvoinen.....

http://www.pfcfinland.com/shootag/

Sanna ja Boris kirjoitti...

Shootagista ollaan monta mieltä, itse olen sitä mieltä että se on ihan hevonkukkua, sama kuin roikottaisi luottokorttia kaulassa. Jos magneetilla voisi karkoittaa itikoita, olisi se jo keksitty aikapäivää sitten. Hevosilla ei toimi lainkaan. Mitä pidemmälle tuon Shootagin mainontaa lukee, sitä ufommalta se alkaa kuulostaa.

Minä suihkin pahimissa hyttyspöpeliköissä Borikseen punkki-mäkärä-offia. Auttaa sen verran että kestää olla, mutta pitkäaikaiseen käyttöön en suosittele. Ja koiraa kannattaa pestä tai uittaa välillä ettei aine jää viikkokaupalla muhimaan ihoon.