4.4.2010

Ihanat pääsiäispyhät


Polkan ensimmäiset pääsiäispyhät kuluivat lähinnä ulkoillessa ja vieraita houstaillessa. Perjantaina paistoi aurinko ja koko jengi ulkoili neljä tuntia. Ensin tehtiin pihatöitä, sitten käytiin lenkillä ja lopuksi vielä julistettiin terassikausi avatuksi. Polkka ystävineen lämmitteli omalla peitolla kevätauringossa. Ja kaiveli kuoppia aina kun valvonta pääsi pettämään. Ei:tä huudetaankin oksien pureskelun, kakansyönnin ja Papun jahtaamisen lisäksi nyt myös kuopankaivuusta.



Polkka täytti pyhinä kahdeksan kuukautta. Puntari näyttää nyt reilut 26 kg. On vähän sellainen fiilis, että murkkuikää pukkaa päälle. Ennen aina tosi kiltisti luokse tullut Polkka vaan seisoskelee pihalla ja tuijottaa eri suuntaan kun sitä kutsuu. Ei suostu pudottamaan käpyjä ja muita roskia, vaan viskelee niitä ja spurttaa naama virneessä karkuun. Toisaalta Polkka on ihan kauhean huomionkipeä pieni kainaloinen. Suloinen sellainen.


Emppu ratsastaa ekaa kertaa! Miltei ponin mittoihin (ainakin meidän mielestämme) venynyt Polkka sai kyytiläisen lauantaina. Apina muuten tulee tosi hienosti juttuun pikkuisen Empun kanssa. Ainoa mitä pitää varoa on tassuilla läiskiminen. Polkka kokeilisi eli huitoisi lattialla ryömivää Emppua mieluusti tassuillansa.


Sunnuntain kohokohta oli vierailulle saapunut Mörkö. Polkka juoksi hepulin vallassa ympäri pihaa ja peltoa Mörkön yrittäessä pysyä perässä. Bulldoggia ei kenties ole tehty juoksemaan kilpaa afrikkalaisen pitkäkoiven kanssa. Paitsi että väsähti Polkka itsekin sen verran, että lopulta Mörkö pääsi yllättämään morsionsa tiiviillä nylkytysotteella.

Ei mahdu.

Mahtuu!

Ei kommentteja: