28.4.2010

Polkka testaa: vinttikoirien ratajuoksu

Ensin piti mennä ihmeelliseen ahtaaseen kopperoon.

Käytiin tänään rhodeyhdistyksen (?) järjestämässä ratajuoksuinfossa. Laji kuulostaa kiinnostavalta ja olisi ollut kiva kuulla siitä enemmänkin. Nyt lähinnä kerrottiin mitä illan ohjelmassa on ja eikun koirat juoksemaan. Paikalla oli jonkun verran rhodesiankoiria, mutta lähinnä jotakin erittäin ärhäköitä karvattomia koiria. Ja sitten vielä jotkut kehtaavat väittää, että rhodet ovat kovia rähisemään! Ainakin tänä iltana rähinä lähti yksin omaan karvattomista otuksista.


Polkka pällisteli tapansa mukaan väenpaljoutta kiinnostuneena. Ensin piti kävellä lämmittely-ympyrässä. Apina ei voinut käsittää homman ideaa, vaan lähinnä jäljesti jotakin mielikuvituksensa tuotetta kuono tiiviisti maassa. Lämmittelyiden jälkeen sai tutustua vieheeseen, lähetyskoppiin ja kokeilla juoksemista.


Ja kyllähän apina juosta tykkää. Koppiin mentiin pienen houkuttelun jälkeen ja viehe kiinnosti siinä määrin, että kaikki muu hälinä unohtui. Mutta hui hirveää, vieheen päästä löytyi ihmeellinen kampea pyörittävä mies. Sitä piti vähän ällistellä molemmilla juoksukerroilla. Illan lopputuloksena oli omaan tuoliinsa liimautunut väsynyt apina. Että on tästä harrastamisesta ainakin jotain iloa.


2 kommenttia:

Tuija kirjoitti...

no Polkkahan harrastaa urakalla :D ja kunhan jyvät nupissa kasvaa, niin tajuaa homman ytimen - juoksuharrastus on älyttömän kivaa!

Anonyymi kirjoitti...

Muista ilmoittautua sinne monttukisoihin helatorstaina niin kakarat pääsee taas riekkumaan :)
T: Johanna