30.11.2014

Testissä Musti&Mirrin uutuusnappula


Musti&Mirri haki jokin aika sitten vapaaehtoisia tuotetestaajia markkinoille tulossa olevalle kuivamuonalle. Ilmoitin Polkan mukaan - sehän on perusterve ja sille sopii kuivamuona aika lailla laidasta laitaan.

Saimme testiin ruoan kalaversiota ja se sopi hyvin, sillä ennen ruokatestiä koirat söivät aamunappulana Pro Planin lohi-riisiä. Testinappula koostuu lähinnä lohesta, taimenesta, bataatista, herneistä ja perunasta (pussin kyljessä mainostetun parsan osuus on aika minimaalisen pieni). Haisee sopivasti kalalle, muttei kammottavalle.


Ruokapusseja tuli sen verran reilusti, että varsinaisen koe-eläimen eli Polkan lisäksi myös Maissi on syönyt testiruokaa. Ruoka on sopinut molemmille hyvin, oikeastaan paremmin kuin kulunut Pro Planin säkki. Lopputuotos on pienempää ja kiinteämpää. Eikä mitään rapsutteluita tai piereskelyjä, tosin eipä sellaista ole juuri aiemminkaan raportoitu.

Nyt sitten vaan odotellaan kiinnostuneina, mikä tämä uutuusruoka on, koska se tulee markkinoille ja mikä on ruokasäkin hinta. Vaikka meidän taloudessa nappulan menekki on sen verran pientä, ettei hinnalla ole niin kauheasti merkitystä. Polkka syö aamulla kaksi desiä ja Maissi desin ja illalla saavat molemmat tuoreruokaa.

Testisäkkien design on muuten kaikessa karuudessaan aika hauska.


Ei kommentteja: