8.12.2014

Messarissa


Viikonloppuna vietettiin koiranäyttelyvuoden päätöstä Messukeskuksen näyttelyssä Helsingissä. Omalta ja Polkan osalta näyttelyt ovat taakse jäänyttä elämää, ei olla käyty pentujen jälkeen missään näytillä. Ei ole oikein inspiraatiota. Koira on valio, eikä erityisemmin nauti koiranäyttelyistä. Jos sitten seuraavan kerran vaikka veteraaniluokkaan?

Mutta siis koirat jäivät kotiin ja lähdin reissuun piparikoirien kanssa. Koirien arvostelun jälkeen seuraa kaksi olennaista asiaa a) piknik b) shoppailua. Piknik oli ihan mainio, voi niitä kaikkia herkkuja! Eikä ostoksissakaan ollut mitään vikaa. En muista nähneeni aikoihin niin hyviä puruluutarjouksia, kuin Best Friend osastollaan tykitti. Luita sai 15-20 kpl/ 5 €. Kannoin kotiin ehkä puolen vuoden puruluut. Ja oli niitä tarjouksia muillakin, normaalisti 15-20 € maksavat puruluusäästöpakkaukset myytiin 4-5 eurolla. Onneksi luut ovat sentään kevyttä kannettavaa.

Lauantaina ei tullut erikoista menestystä omalle jengille, mutta sunnuntaina Polkan tytär Bette kilautti täysosuman ja oli paras narttu ja VSP voittaen samalla sekä JV-14, että V-14 -tittelit. Beten kuvia voi fiilistellä täällä. Mahtavan hieno koirahan siitä on kasvanut.

Mukava reissu ja olipa kiva nähdä taas kaikkia koiratuttuja.

Ei kommentteja: