20.10.2013

Ensilumi

Näettekö, kuinka Polkka nauttii ensilumesta?
Meillä satoi viikonloppuna lunta! Olen aivan juuri päässyt yli ajatuksesta, että kesä meni jo. Nyt sitten sataa lunta ja vuosi alkaa olla lopuillaan. Henkilökohtainen vuosikello on vähän sekaisin.

Tänään sain sentään aikaiseksi kaivaa esiin pipot, lapaset sun muut talvikamppeet. Huomasin omistavani viidet toppahousut. Olen niin epäjärjestelmällinen, että en löydä entisiä talven alkaessa ja kuvittelen, etten omista kunnollisia toppahousuja. Ehkä perustan henkilökohtaisen muistikirjan, jonka ensimmäinen merkintä kuuluu "älä hyvä ihminen osta toppahousuja". Rehellisesti sanottuna käytän sitä paitsi toppahousuja aivan äärimmäisen harvoin, lähinnä yli -20 asteen pakkasilla. Muuten menen kunnollisilla gore-housuilla ja lisään vain välikerrosta. Mutta se toppahousuista.

Eläinrääkkäystä, avatkaa ovi!
Lauantaina aamulla maa oli siis valkoinen ja koirat perin juurin järkyttyneitä. Polkka otti aamu-ulkoilulle råtan mukaan henkiseksi tueksi. Siinä se istui keskellä pihaa pehmolelu suussa ja korvat luimussa. Joskus, ihan joskus vain mietin, että tämä meidän koirajengi on aika omalaatuista. Missä on sellaiset tavalliset peruskoirat? Ei ainakaan tässä osoitteessa.


Lenkin jälkeen mentiin iltaan saakka tällaisissa tunnelmissa (huomatkaa erityisesti sojottava takajalka ja vatsan päälle aseteltu rätta):


Huomasin samalla, että neljän vuoden jälkeen tämä(kin) blogi alkaa toistaa itseään. Saakelin sääpäiväkirja! Aiempien vuosien ensilumitarinat menevät näin: 2010, 2011 ja 2012. Vuodelta 2009 ei ole merkintää ensilumesta. Jäi ehkä lumet huomaamatta siinä hullussa pentumeiningissä?

3 kommenttia:

Katja kirjoitti...

Voi Polkka :D <3

Päivi kirjoitti...

Kuka nyt tavallisen peruskoiran haluaa. Elämä olisi silloin aivan liian tylsää! :)

Riik kirjoitti...

No niinhän se taitaisi olla!

Tosin esimerkiksi ihan joskus kadehdin naapureita, joiden kultsu makaa kuin patsas pihassa ilman mitään aitaa. "Sille on sanottu, ettei tielle saa mennä", oli selitys. Ajatus tuollaisesta tuntuu yhtä kaukaiselta kuin kymppitonnin kuukausipalkka...