18.9.2013

Hau Hau Super premium + arvonta!

Vakava koe-eläin.
Saimme Hau Haulta testiin pussit uusia Super premium - tasoisia koirannappuloita. Takana ovat ne ajat (jos sellaisia on koskaan ollutkaan...) kun koiranruoan laadun määritteli sen myyntipaikka. Marketista saa ihan kunnollisia ruokia ja eläinkaupasta heikkolaatuisia.

Näissä ruoissa lohiversiossa on lohta 40 % ja kanaversiossa kanaa 60 %. Hiilarilähteinä on käytetty perunaa, omenaa ja maissia. Kuulostaa ihan toimivalta. Valtuutettu testimäyräkoira Papu on nyt syönyt lohiversiota aamunappulana viikon verran ja hyvin maistuu. Papullehan ei nimittäin aina maistu. Nappulan rakenne on jotenkin rapsakka, siitä kuuluu hassu rouskutus.

Muotiblogeissa arvotaan meikkejä ja vaatelahjakortteja, mutta koska nyt ollaan koirablogissa, laitetaan pystyyn koiranruoka-arvonta! Kyllä, luitte aivan oikein! Kommentoimalla tähän postaukseen ja kertomalla mitä koirasi syö, osallistut Hau Haun lahjoittaman uutuusruokapaketin arvontaan. Jätä samalla joku yhteystieto, niin sinuun saadaan yhteys mahdollisen palkinnon postittamista varten (tai käy tsekkaamassa voittaja ensi viikolla). Osallistumisaikaa on viikon verran, vastuullinen testimäyräkoira Papu suorittaa suuren voittaja-arvonnan torstaina 26.9.

13 kommenttia:

leena kirjoitti...

Harmillisen vähän jaksan kommentoida, vaikka Polkan (ja tietty muun lauman) kuulumiset tuleekin aina luettua heti. Tykkään kirjoitustyylistäsi ja Polkka nyt vaan on aika ihku. :)

Meillä syödään 1st Choise nappulaa, perus- ja senioriversiota sekaisin.

Talvikki kirjoitti...

Loiri syö mitä tahansa kuppiin laittaa tai kämmenellä tarjoaa (myös omatoiminen lastenlelujen ja koulukirjojen syöminen onnistuu). Toistaiseksi nyt kasvuvaiheessa olemme ostaneet sille Virbacin adultia.

Ja niin, pensasaronian marjat menee meillä koiran suuhun eikä niistä taida linnuille talvivarastoa jäädä.

elisa kirjoitti...

Uskollinen lukija täällä, vaikka en juurikaan kommentoi ilolla luen aina uudet postaukset :)

Meillä syödään n.75% eri lihoja ja sitten 25% nappulaa, koska se on mielestäni helpoin tapa taata että koira saa kaikki vitamiinit jne. Lisäravinteiden pyörittäminen ei vaan ollu mun juttu, menin siinä ihan sekaisin ja tuntu että aina olis pitäny olla ostamassa sitä ja tätä.


t: elisa

elisa.vainio@wippies.fi

Anonyymi kirjoitti...

Meillä syötäis mitä vaan :)
Pääruokana kuitenkin eukanuba large breed
anne5@netti.fi

mariella kirjoitti...

Meillä syödään pääsääntöisesti Golden eaglea. Ensi viikolla taloon saapuu rhodepentu, joka tulee syömään alkuun ainakin Royal caninia. :)
mari-w@jippii.fi

Jasmin kirjoitti...

Meillä syödään nappuloita (RC, Nutro, Pro Plan, Hill's...) ja lihaa (+ valmiita Musch/Maukas ym. mixejä) iloisesti sekaisin. Lisättäköön vielä, että eeeeerittäin hyvällä ruokahalulla :) Lisukkeina sitten kermaviiliä, piimää, raejuustoa, öljyjä ynnä muuta.

Tulevaisuudessa toivottavasti pääpaino koko ajan enemmän ja enemmän raakaruokinnassa.

Anonyymi kirjoitti...

Meillä syödään Jahti&Vahtia, Taste of Wildia ja Royal Caninia.

kati.ketonen@gmail.com

Anonyymi kirjoitti...

Meidän koirat syö Hill'siä ja Brit Carea sekä raakaa lihaa.

wannabe.graphicdesigner@gmail.com

Ammi kirjoitti...

Meillä syödään BioMill junioria.

ammi.kiviharju@gmail.com

MieVaan kirjoitti...

Lihaa ja nappuloita, mitä milloinkin, aina maistuu.

idisca@gmail.com

Terhi T kirjoitti...

Meidän russelipusselit syö KAIKKIA nappuloita. Merkillä ei väliä. Vielä ei ole vastaan tullut moista, joka ei maistuisi... :)

Anonyymi kirjoitti...

Moikka!
Meillä koirat syö nappuloita ja omatekemää puuroa, jossa on myös raakaa lihaa joukossa. :)

henna-riikka.perainen@hotmail.com

Anonyymi kirjoitti...

Moikka meillä syödään eukanuban papuja tällä hetkellä :)
s posti annemaarit.hirvonen@gmail.com