3.2.2013

Uimatreffeillä Genen kanssa

Mitä jos leikittäis, eikä poseerattais?
Vietettiin tänään superhauska iltapäivä Hyvinkään koirakylpylässä. Tuttu paikka, mutta uusi uimaseura. Kavereiksi lähtivät Polkan tuleva sulhanen Gene, äiti Musca ja puoliveli Niro. Harva koira käy kylpylätreffeillä tulevan sulhasen kanssa ja vielä oma äiti esiliinana!

Polkka on ihan innoissaan Genestä, koirat olisivat laittaneet heti hullun rallin pystyyn. Liikaa inhimillistämistä tai ei, minusta on hauskaa että parivaljakko tapaa muutaman kerran ennen tositoimiin ryhtymistä. Gene vaikuttaa aivan mahtavalta urokselta, se on luonteeltaan tosi reipas, ystävällinen ja avoin.

Pariskunta.
Musca edellä ja Gene perässä.
Olimme varanneet uittajan auttamaan ensikertaa uimasilla olevia poikia alkuun. Niro ja Gene saivat alkuräpiköinnin jälkeen ideasta kiinni ja uivat reippaasti allasta päästä päähän. Polkka ja Musca olivat kokeneempia uimareita ja sen kyllä huomasi - sisäallas nyt vaan vaatii muutaman totuttelukerran. Polkka todettiin hyväksi vieheeksi molemmille pojille, ne uivat rivakasti oikeaan suuntaan prinsessan perässä.

Puoli tuntia saattaa kuulostaa lyhyeltä uima-ajalta, mutta sen jälkeen koko jengi oli valmis siirtymään kuivattelun kautta autoon nukkumaan. Toivottavasti ehditään vielä kylpemään ennen kesän uimakautta, nuo reissut on vaan aina tosi hauskoja!

Omaa vuoroa odottamassa Musca-mutsi (keskellä) ja lapset Niro ja Polkka.

Musca ja Polkka.

Polkka ja reipas vesinouto.

Sulhanen ei ole vielä aivan varma, selviääkö vai hukkuuko.

Mitä nartut edellä, sitä urokset perässä.

Ah, mitkä kylpylätreffit!

Ei kommentteja: