9.2.2013

Koiralauman kanssa jäällä

Oi Boris, kuinka olenkaan sinua kaivannut!
Lenkkeiltiin tänään Vanajanniemen jäällä Suvin ja Sannan laumojen kanssa eli seitsemän koiran voimin. Eilen satoi aika reippaasti lunta, eikä kukaan ollut ajanut meille moottorikelkalla lenkkireittiä, mutta lunta on kaiken kaikkiaan sen verran vähän, että onnistuttiin taapertamaan tunnin kierros.

Koirista muodostui kaksi leikkiparia: Polkka ja Boris (tämä ei ollut mikään uutinen, vaan näin käy aina) ja Igor ja Otti. Jälkimmäiseen pariskuntaan saattoi vaikuttaa Oden muutama viikko sitten päättynyt juoksu. Pienen bordercollien persaus tuoksui niin vastustamattoman hyvältä, että forssalainen nuorimies alkoi päästä kärryille tietyistä asioista...

Melkoinen lauma.
Polkka oli ihan riemuissaan Boriksen tapaamisesta. Mutta sellainen se nyt on, tarkemmin ajatellen Punainen paholainen on tainnut rakastua kaikkiin tapaamiinsa rhode-uroksiin. Boriksen kanssa majailevaa Igor-beussia se ei voi edelleenkään sietää. Boris saa kiivetä selkään ja nuolla korvat märiksi ja tehdä ihan mitä vain, mutta jo Igorin lähestyvä naama saa prinsessan kuonon nyrpylle ja hampaat esiin. Reilu meininki.
Kauniit rhodesiankoirat.

Meininkiä.

Tiukka halaus...

... ja lopuksi korvapesu.
Lenkin jälkeen mentiin Suvin luokse syömään laskiaispullia. Kotona käytiin vielä vähän kävelyllä oman lauman kanssa ja sen jälkeen mentiin päikkäreille koko jengi. Miten ihanan laiska lauantai!

Ei kommentteja: