8.12.2012

Talven ekat kylpyläuinnit

Määrätietoisesti kohti dummyä.

Aloitettiin perjantaina talven uimakausi Hyvinkään koirakylpylässä. Viime talvena saatiin aikaiseksi käydä tasan kerran, ehkä nyt ollaan aktiivisempia? Jaettiin puolen tunnin uimavuoro Suvin koirajengin kanssa. Puoli tuntia on oikein sopiva aika, tosin Suvilla oli neljän koiran kanssa vähän kiireempi kuin minulla pelkkää yhtä uittaessa.

Altaan lämpötila oli nostettu poikkeuksellisesti +26 asteeseen ja sehän Polkalle sopi. Apina oli hyvällä uimatuulella, vaikka oma pinkki kylpyankka unohtuikin kotiin. Kylpylä lainasi ystävällisesti valikoiman uimaleluja, joista Poksu valitsi vinkuvan koiran ja jonkun sortin dummyn. Ja nouti niitä ihan tyytyväisenä puolituntisen ajan.

Etelä-Suomeen on kuulemma tullut enemmänkin koirien sisäuittopaikkoja, mutta ollaan toistaiseksi käyty vain Hyvinkäällä. Käsittääkseni allas on kuitenkin uimapaikkojen suurin (6x16 metriä), eikä yhtään liian iso kuitenkaan. Ja Hyvinkää on ihan kätevän matkan päässä meiltä.

Loiskis ja roiskis.

On taitolaji hypätä veteen kastelematta päätä.

Hieno vesinouto!
Yritän rentoutua ja naapuriloosissa mellastaa lauma boksereita!
Seuraava uimavuoro kuului isolle bokserijengille. Polkka oli aivan järkyttynyt epäsivistyneen koiralauman aikaan saamasta metelistä naapuriloosissa. Hän itse halusi vain rentoutua uimisen ja kuivatuksen jälkeen uudessa BOT-takissaan ennen kotimatkaa. Boksereiden omistajat puolestaan ihmettelivät zen-henkistä naapurikopin koiraa.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Polkka aina yhtä eleganttina! Näin Englannissa "hotellikoiran", labradori jolla oli peti vastaanotossa takan edessä sekä leluja jokapuolella. Labbis kuljeksi ympäriinsä ja hotellivieraat rapsuttelivat sitä kun sitä huvitti. Luulen että se olisi Leon unelmahomma, ehkä liian tylsä energiselle Polkalle! Talviterveisin Cecilia ja Leo

Riik kirjoitti...

Tai sitten jos pestiin sisältyisi takaneduspaikka, niin Polkka voisi rauhoittua siihen päivystämään?

Voi Cecilia, koskahan me ehdittäisiin tulla teille lenkkeilemään? Ensin oli liian kuraista ja nyt illat ovat pimeitä ja viikonloput kiireisiä. Olisi kyllä aika nähdä pitkästä aikaa :)