9.12.2012

Jouluvalmisteluja

Tästä se lähtee, joulun piparisavotta!

Jouluvalmistelut ovat siirtyneet ulkoa (terassikuusi ja jäälyhdyt) sisätiloihin. Itsenäisyyspäivän ja vapaan perjantain muodostama ihanan pitkä viikonloppu sai aikaan joulun ensimmäiset piparit. Rhodemuottia minulla ei edelleenkään ole, mutta ostin jo viime heinäkuussa lahtelaisessa keittiötarvikekaupassa vastaan tulleen koiramuotin. Ehkä se on tarpeeksi rhode? Mäykkymuotti löytyy jo entuudestaan, mutta ei kai sillä voi tehdä Messarin näyttelyyn rhodekehän laidalle päätyviä pipareita?

Polkka ilmestyy paikalle erittäin kiinnostuneena.
Leipurin pikku apurikin heräsi nokosilta ja laskeutui alas koirasohvalta haistaessaan ekan piparisatsin uunissa. Pasi tarjosi apinoille maistiaiset ja meinasi menettää sormensa siinä samalla. En muistanutkaan, että joulupiparit maistuvat koirille noin hyvin. Ehkä joulufiilis on siirtymässä omistajasta koiriin, vielä kun sen saisi tartutettua talossa elävään mieshenkilöön...

Piparisavotan jälkeen jatkettiin talvitunnelmointia metsälenkillä lumisessa metsässä ja kotiin palattua punaposkisina nautituilla glögimukeilla. Lisää vapaapäiviä duunareille kiitos, sitähän ehtii tehdä vaikka mitä mukavaa kun on kerrankin vähän enemmän vapaapäiviä viikossa!

Ensi haistan ja valvonnan herpaantuessa kielellä maistan...
Valmis koiralauma.

1 kommentti:

Terhi,Jetro ja Dex kirjoitti...

Minäkin huomasin, että koirille maistuu piparit ja samaa epäjouluhenkisyyttä on täälläkin eräillä liikenteessä. Alkaa tunnelma jäätyä jäälyhtyjen lisäksi ;)