10.9.2012

Syyspäiviä Keski-Suomessa

Lenkille, mars!

Vietettiin viikonloppu sukuloinnin merkeissä Keski-Suomessa. Viikonlopun agendalla oli siivota kymmenien vuosien aikana kertyneet roinat mummolan riihestä roskalavalle. Sinne meni minunkin nukkeja, barbie-lehtiä ja kaikkea muuta joskus niin ihanaa. Nykylapset varmaan joutuisivat terapiaan, jos niille näyttäisi niin rumia nukkeja, joilla me leikittiin joskus 80-luvulla. Päivän piristyksenä Hertta-airis varasti kuormasta kaiken irti lähtevän ja juoksi rallia vaikkapa juuri tuollainen ruma nukke suussa. Varsinkin illan pimetessä näky muistutti kauhuelokuvaa...

Siivoustalkoiden lomassa ehdittiin lenkkeilläkin. Lauantaina satoi ja paistoi vuorotellen, sunnuntaina oli tosi kaunista mutta kylmää. Koirilla oli hauskaa ulkona, mutta sisätiloissa Hertan riehuminen meinaa edelleen käydä meidän lauman hermoille. Polkkakin on jo niin aikuinen, että haluaa olla sisällä rauhassa.

Oliskohan se uimakeli, miettii Maissi.


Mikä jottei, onhan vasta syyskuu! Hertta seuraa aavistuksen järkyttyneenä.



Hertta avustaa muotokuvan kanssa.


Polkka kolme vuotta.


Ryhmäkuva, jossa Hertalla on avustaja.

Sunnuntaina kotimatkalla autossa kuorsasi joukko väsyneitä koiria. Papun aktiviteetiksi riitti pihassa kiertely ja herkkujen kerjääminen. Mummeli oli ihan vedossa, kun pääsi uusiin maisemiin. Lenkille se ei sentään lähtenyt hurjan nuorison kanssa.

Ei kommentteja: