16.9.2012

Pussikriisi, osa 2.

Pussissa. Tuplana.

Nukkumapaikaltaan aavistuksen vaatelias Papu repi pussipetinsä heinäkuussa, mistä aiheutui pussikriisi. Talouden paras koirapeti oli poistettu ja Harmaa eminenssi kyykytti muita koiria vaatimalla milloin mihinkin varattuun petiin.

Tilanne ratkesi viikonloppuna, kun vanhempani saapuivat kylään. Ainakin periaatteessa. Mummokoiran sielunelämää ymmärtävä äitini oli ommellut pussiin uuden patjan. Itse pussi on edelleen hyvässä kunnossa. Ikean tavarat eivät ole aina kovin hyvälaatuisia, mutta verhoilukankaat ovat ällistyttävän kestäviä - ja edullisia! Ne ovatkin mitä parasta materiaalia koirien peteihin, kestävät miltei rajattomasti pesemistä ja petaamista.

Lopputulos tässä keississä oli kuitenkin se, että myös Maissi tunki itsensä pussiin. Siellä matalat nukkuivat rinnakkain, Maissi tyytyväisenä ja Papu erittäin loukaantuneena. Typerä Make hänen pussipedissä. Enää puuttuisi Pokemonin rotjake, taisi mummokoira ajatella ja meni kostoksi nukkumaan minun vaatetuolilleni.


En arvosta.

5 kommenttia:

Sarianne kirjoitti...

Nuo pussipedit on hauskannäköisiä! :)

Riik kirjoitti...

Siinähän on oikeasti ihan vaan patja ja sen päällä "pussilakana". Kuvan luksusversiossa koko komeus on nostettu vielä tavallisen ovaalinmallisen koirapedin päälle. Kyllä mäyräprinsessojen kelpaa :D

Jenna kirjoitti...

Tsekatkaapa muuten nämä joihin taannoin törmäsin!

http://katrimikaela.blogspot.fi/2011/12/unipussit.html

Riik kirjoitti...

Kiitti vinkistä, Jenna! Tuohan on aivan mahtava keksintö :). Luulen, että myös rhodesialainen toivoo itselleen jättikokoisen pussin :D

Katri kirjoitti...

Hei!

Minulta voi tilata noita unipusseja. :)
Firmani viralliset sivut ovat www.katrimikaela.fi, sieltä löytyy yhteystiedot. Minulla on myös myymälä Hämeenlinnan keskustan tuntumassa.
Teen verhoilukankaista ja autoverhoilukeinonahoista koiranpetejä, ja sitten teen noita unipusseja.
Veljeni mäyräkoirat ovat rakastuneet omiin pusseihinsa ikihyviksi ja änkeävät välillä kaikki kolme samaan aikaan pussin sisään. :)