25.9.2012

Peli-ilta

Uusi aktivointilelu on Polkan suosikki.
Blogipalvelu Blogger päivitti editorinsa ulkoasun uuteen, enkä minä tajua tätä uutta työkalua ollenkaan! Sama tapahtui jo viime keväänä, mutta silloin vanhan hyvän systeemin sai vielä muutamalla klikkauksella takaisin. Nyt en keksi, mistä sellainen voisi tapahtua. Uusi systeemi ei halua lisätä samaan päivitykseen kuvia ja tekstiä. Esikatselussa kuvat ovat kivasti rinnakkain, mutta päivittäessä ne putoavat alekkain. Lisäksi kuvat tärähtävät aivan mihin järjestykseen sattuu, enkä pysty järjestämään niitä kuten haluaisin.

Ei saisi vastustaa uudistuksia, mutta tuntuu turhalta tapella tekstin ja kuvien kanssa. Kuka tietää, ehkä minä opin vielä käyttämään uutta systeemiä, eikä yhteen päivitykseen mene kahta tuntia? Tänään tapahtui jo hieman edistystä, onhan tässä päivityksessä sekä kuvia, että tekstiä. Eikä fontti ole enää minipieni.

Valmiina peli-iltamaan, sanoo Maissi.

Sateinen alkuviikko sai kaivamaan esiin kesän ajan kaapissa pölyttyneet aktivointilelut. Ei niillä ole kesäaikaan mitään käyttöä - silloin lenkkeillään ja ollaan omalla pihalla. Syksyn kaatosateella lenkkeillään vaan minimi ja silloin lisätekeminen on hyvä juttu. Lautapeli on viime talven hankinta, mutta kiekkomallinen Nina Ottossonin Dog treat maze ostettiin Tervakosken näyttelystä Gaioksen osastolta. Lelu on tosi hyvä, se pitää vain vähän kolinaa ja tarjoaa sentään jotakin haastetta jengin kokeneille pelinaisille. Sisällöksi voi laittaa ihan vaan kuivamuonaa, ei tarvita mitään lihottavia herkkuja. Jos koiria olisi yksi, syöttäisin ehdottomasti aamunappulat tästä aktivointilelusta. Nyt leluja pitäisi olla kolme ja koirat laittaa eri huoneisiin ruokailemaan. Menisi säätämiseksi...

Hyvin pyörii (kuvassa Dog treat maze).

Nyt pelataan, sanoo mummeli.
Ei kommentteja: