13.2.2012

Pesulinjasto

Pesulinjasto.

Viime kesänä aloitettu osa remonttia alkaa olla valmis. Taloon rakennettiin uusi lasikuisti, vanha lasikuisti purettiin ja rakennettiin uudelleen eristettynä tilana kodinhoitohuoneeksi. Sisäänkäyntejä on siis nykyisin kaksi. Kodinhoitohuone toimii koirien kuraeteisenä ja ihmiset (paitsi minä koirineni, heh) kulkevat varsinaisesta eteisestä. Ihan kätevä systeemi, vielä kun koiraeteinen vie aidattuun osaan pihaa.

Pesuallas on sitä paitsi muutenkin hurjan kätevä - siinä pesee uunipellit ja muut isommat jutut ja vaihtaa vaikka kukkiin mullat. Se jäi vähän kaivelemaan, ettei mistään löytynyt mustaa teräksistä lattiakaivon kantta, mutta sen kanssa on nyt vaan elettävä.

Kuivatuspaikka takeille.

Koirienpesuallas on osoittautunut tosi käteväksi, enää eläimiä ei tarvitse rahdata pesulle koko talon läpi. Talven lumilenkeistä lumikokkareinen Maissi sulaa kätevästi lattialämmitetyssä huoneessa. Ja kaikki koirien tavarat roikkuvat siististi omilla paikoillaan. Remminaulakko puuttuu vielä, haluaisin Eamesin hang-it-all:in, mutten raaski ostaa. Kuivatustangon päälle suunnittelin teettäväni mustavalkoisen canvas-taulun jostain tosi rapaisen koiran valokuvasta. Ikuisuusprojekteja, joiden toteutuminen ei luultavimmin tule tapahtumaan aivan hetkeen.

Koirien oma hylly pursuaa tavaraa.

6 kommenttia:

leena kirjoitti...

Ahkerasti luen ihanan kuvarikasta ja kaunista blogiasi, kiitos mukavista jutuista! Nyt oli ensimmäistä kertaa pakko tulla vihertymään kateudesta tänne kommenttilootaan, koska toi kuraeteinen on niiiin huippu! Tahtoo kanssa, tuutteko meillekin tekeen? :D

Riik kirjoitti...

Kiitos Leenalle kivasta kommentista. Ei me kuitenkaan taideta tulla tekeen teille tuollaista, on niin hermot kireellä tämän oman loppuprojektin kanssa :D.

Anonyymi kirjoitti...

Onneksi olkoon, tyylikäs ja toimiva! Kyllä kannatti kiristellä hermoja ja purra hammasta kun lopputuloksesta tuli noin onnistunut. Cecilia

Anonyymi kirjoitti...

Voi että siitä tuli hieno!!!
Mut miten sä nyt noin alimitoitit tuon koirien tarvikehyllyn.... ;D

Olen vähän kyllä kade... :)

T. Johanna ja pojat

PS. Ja ihanaa ystävänpäivää teidän laumalle!!!

Riik kirjoitti...

Kiitos kehuista Cecilia ja Johanna :)

Koirien tarvikehyllyn mitoituksessa kävi kyllä pahemman luokan erhe. Täytyy ratkaista ongelma jollakin tapaa (ei ainakaan rajoittamalla tarvikeostoksia, heh).

Sarianne kirjoitti...

Oon aika isosti kade! Tosi hieno pesupaikka!