9.2.2012

Vihdoinkin jäällä!

Nyt juostaan enimmät virrat pois!

Ollaan uhmattu pakkasta ja heikkojen jäiden pelkoa (kai niiden pitäisi jo kestää?) ja käyty viime päivinä jäällä lenkillä. Sunnuntaina Mörkö-bulldogin kanssa, maanantaina Ruuti-mäykyn kanssa ja muuten omalla porukalla. Puoli kuuteen asti näkee eli työpäivän jälkeen on jo hyvät saumat ehtiä kunnon lenkille. Kun pakkaset vähän lauhtuisivat ja kevätaurinko alkaisi paistaa, se vasta olisikin hienoa!

Keskiviikkona auton mittari näytti -19 astetta ja jäällä puhalsi pieni viima. Polkalla oli vakiovarustus fleecehaalari, toppamantteli ja tossut (joista etujalkojen tossut alkavat aina lerpattaa, mutta takajalkojen pysyvät oikein hyvin) ja Maissilla talvimantteli. Vähän meitä meinasi palella, mutta ulkoiltiin reippaina 45 minuutin verran.

Varisten perään.

Mikä aarre!

Polkka löysi jäältä parhaan (no ehkä jäätyneen kakan jälkeen) aarteen, mitä kuvitella saattaa eli kalanraadon. Käytiin pieni keskustelu siitä, että kala jää siihen ja Pokemon jatkaa eteenpäin, mutta ihmeen suosiolla P kuitenkin luovutti. Varmaan vartin verran se kuitenkin yritti jättäytyä taakse ja kääntyä hakemaan kalaa. Että on sitkeä elukka! Polkkahan on näennäisesti ihan tosi kiltti koira, mutta aivan äärimmäisen sitkeä ja omapäinen kun jotain päättää. Lopulta se älysi luovuttaa ja jatkaa matkaa ilman mielitekoa jäätyneestä lahnasta.

Ihan tyhmää kun en saa hakea lahnaa.

Make Makkara niin jää-tyy.Auringonlaskun aikaan.

5 kommenttia:

saarah kirjoitti...

voi make makkaran ilme on just sama kun mun eilen ku menin ratikkapysäkille ja aikataulunäyttö näytti vaan pitkää viivaa. ei tullu ratikkaa ei.

Ellen kirjoitti...

Voi kyllä käy sääliks pientä rukkaa, kun ei edes pientä lahnaa saa pitää... Elämä on niin kovin vaikeeta ;)

Riik kirjoitti...

Saara: aika surkeena oot ollu :D

Ellen: eikö olekin törkeää? Toisella on niin vaikeaa ja raskasta muutenkin...

-m- kirjoitti...

Maissi <3

Ilona & Pihka kirjoitti...

Ymmärrän yhtäkkiä tosi hyvin kaikki "onkstoirhodesiankoiranpentu" -kommentit, joita pinseri-Pihkalle on sadellut koko sen pienen iän - niin samannäköistä on varsinkin takki niskassa, on kuin miniatyyriversio tuosta teidän Polkasta tämä meidän Pihka :)

Meillä on nuo tossut olleet myös harkinnassa - toistaiseksi fleecehaalaria ei ole, ja ikiliikkujapentu on tuntunut pitävän itsensä hyvin lämpimänä ihan vain menemällä TÄYSII. Tassujaan kuitenkin viskoo hassunlaisesti kovemmilla pakkasilla - ei tunnu osaavan päättää, onko se kurjaa vai vähän hassua.