4.12.2011

Messari

Rhodekehän makeimmat koirat.

Olipa vähästressinen Messari - olin paikalla ilman koiraa ja kuljin junalla. Messari on hauska tapahtuma ja siellä näkee tuttuja (vaikka suurimmalle osalle ennättääkin sanoa vain pikaisesti hei), tosin oman koiran kanssa en viihdy siellä erityisen hyvin. Mutta me ollaankin maalaisia!

Rhodesiankoiria oli ilmoitettu molemmille päiville yli 60 kuonoa. Parhaat sijoitukset menivät molempina päivinä ulkomaalaisille tai ulkomailla kasvatetuille koirille. Enkä muutenkaan ollut tuomareiden kanssa aina aivan samaa mieltä järjestyksestä, mutta sellaistahan tämä peli on!

Kaksi päivää meni aivan siivillä koiria katsellessa ja hankintoja tehdessä. Vaikka myyntikojut olivat tällä kertaa pieni pettymys, ne parhaat tarjoukset tuntuivat puuttuvan kokonaan! Hankintalistalla oli fifipeti ja säkki kuivattua naudanmahaa Papulle (kumpaakaan ei löytynyt), säkki koirankeksejä (ei yhtään koirankeksitarjousta!), krokoleluja Polkalle (sitä myyjää ei ollut tänä vuonna!) ja agi.fi -lehden tilaaminen (kyseinen lehti ei ollut edustettuna ollenkaan).

Sen sijaan Maissi sai SadePompan (koko 45 on ihan aavistuksen reilu, mutta se ensin aikomani 41 olisi ollut pieni - terveisiä vaan Nooralle että oikein siis meni!), Polkka ja Maissi uudet hienot aktivointilelut (Anun mäykyt olivat purreet omansa paloiksi saman tien!), possunkorvasiivuja ja katkarapukeksejä Kongeihin, Polkka röhkivän porsaan, Papu purutikkuja sekä kaikki yhdessä epämääräisen kasan näytepusseja erilaisista herkuista ja nappuloista. Ehkei tarvitse mainita, että sain kotiin palatessani iloisen vastaanoton herkkukasseineni.

2 kommenttia:

Talvikki kirjoitti...

Oliko kamera mukana!
Kuvii!!

Riik kirjoitti...

Kamera jäi kotiin, en jaksanut kantaa sitä mukana! Sitä paitsi Messarin valaistus on aika haastava valokuvaamista ajatellen :/