16.12.2011

Housumasis

Ei oo helppoo.

Polkka aloitti juoksunsa maanantaina. Juoksu on järjestyksessään toinen ja väliä edelliseen tuli melko tarkkaan kahdeksan kuukautta. Juoksun tuomat fiilikset ovat masentuneet. Polkkaa ahdistaa käyttää pöksyjä (vaan pakko se on, muuten verta on aivan kaikkialla) ja minun lomasuunnitelmat menivät mönkään. Jään jouluna kahden viikon lomalle ja ajattelin käyttää päivät mihinkäs muuhunkaan kuin omatoimiseen ohjaustekniikoiden treenailuun. Se siitä sitten. Toivottavasti säät edes paranevat, niin päästään tekemään kunnon metsälenkkejä valoisan aikaan.

Polkka sai ennakkoon joululahjaksi kaksi Clean Runin harjoituskirjaa. Agi.fi:n verkkokaupasta saa tilattua tämän viikon loppuun tavarat ilman postikuluja ja pitihän tarjous hyödyntää. Varsinkin tällaiselle aloittelevalle valmiit treenit ja ratapiirrokset ovat oiva apu, en todellakaan osaa suunnitella itse mitään fiksuja treenipätkiä.

Joo varmasti paras lahjani, sanoo Poksu.

Loppujen lopuksi juoksut tulivat ihan hyvään saumaan, meillä on muutenkin kahden viikon treenitauko agilityssä. Toisekseen nuori koira on ollut aika aktiivisessa treenissä (1-3 kertaa viikossa) koko syksyn eli loma tekee sille aivan varmasti hyvää. Eniten pelkään ensimmäisen juoksun kaltaista monen kuukauden valeraskausvelttoutta. Huhtikuussa alkaneen juoksun jälkeen koira alkoi toimia vasta elokuussa. Koko kesä meni siis ihan pieleen harrastamisen tiimoilta. Jospa toinen juoksu sujuisi helpommin!

Ei kommentteja: