28.9.2010

Tiistain metsälenkki

Näissä merkeissä mentiin, Dara näyttää mallia.

Tehtiin tänään taas tämän syksyn tiistaitraditioksi muodostunut metsälenkki Suvin, Daran ja Sinin kanssa. Aurinko paistoi, mutta lämpötila oli syksyinen +10 astetta. Tässä saa alkaa kaivella pipoja ja hanskoja esiin muuttolaatikoiden kätköistä. Suvi oli bongannut viikonlopun agi-kisoista huippuhyvän tarjouksen Hurtan fleecepusakoista ja toi Polkallekin oman. Takki on ihan omiaan viileisiin syysaamuihin ennen siirtymistä kunnon talvikamppeisiin. Ja sopivan punainen hirvenmetsästystä ajatellen!

Polkan garderobi täydentyy kovaa vauhtia, tällä hetkellä sieltä löytyy Hurtan fleecepusakka ja -haalari, ruudullinen sademantteli sekä paksumpi toppamantteli. Yhtäkkiä hoksaan, että koiralla on enemmän takkeja kuin omistajalla! Ja vielä oikeastaan tarvitsisi muutaman...

Kivaa oli taas lenkkeillä porukalla, reipas tunti hujahti aivan huomaamatta. Polkka rymisteli pitkin pusikoita Daran pysyessä vähän sivistyneemmin tiellä. Aina niin hyväkäytöksinen apina löysi myös jotakin superkiinnostavaa hiekkakasan takaa. Tarkempi koiran naaman tutkiskelu osoitti löydön (ihmis)kakkakasaksi. Sinne meni! Saakelin elukka!

Vähän vinksahtaneen näköinen lenkkiseurue.

Ihana Sini.

Ei kommentteja: