27.9.2010

10 000 kävijää rikki

Tältä se näytti noin vuosi sitten.

Polkan blogissa rikkoutui viikonloppuna 10 000 kävijän rajapyykki. Tällä hetkellä lukijoita on päivässä keskimäärin viitisenkymmentä.

Kiitos teille kaikille Polkan seikkailuja seuraaville! On mukavaa kirjoittaa, kun tietää jonkun lukevankin meidän arkemme sattumuksia. Osan teistä tunnen, mutta suurinta osaa en taida. Jätä siis kommentti tekstiin, jos haluat.

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Heippa! Polkan blogi on päivieni piristys! ;) Kiva tyyli kirjoittaa ja kauniita kuvia! Luin innolla teidän blogia jo ennen kuin meille muutti oma afrikkalainen... Nykyään kirjoittelen välillä itsekin ipanan seikkailuista.

-m- kirjoitti...

No niin! J sanoi eilen, että "jos meille joskus tulis rhode, sen nimi olis Sauli". (otsarypyt)
Tästä se lähtee, hihi!

Onpas kyllä viattoman näköinen toi pikkuapina tuossa kuvassa! <3

Tuija kirjoitti...

Onko Pokemon ollut noin pieni? En usko. Olette vaihtaneet jossain vaiheessa =D Poksu on paras <3

Anonyymi kirjoitti...

Olen ihan koukussa apinan tempauksiin!
meillä vain kuukautta nuorempi Selma,joten niin tuttua tavaraa! moikattiinkin teitä kerran montulla..kyllä tosta vauvakuvastakin Polkan tunnistaa!
T.Susi

Anonyymi kirjoitti...

Olen jo pidemmän aikaa innolla seurannut Polkan blogia, sillä meille on oma afrikkalainen tulossa joskus ensi vuonna. Kiva lukea teidän kommelluksista. :D

Riik kirjoitti...

Kiitos kommenteista ja kiitoksista :)

Ja ihanaa oman pikkuapinan odotusta Marjolle ja muille! Saulihan olisi oikein hyvä nimi.

Anonyymi kirjoitti...

Hei! Täällä kanssa yksi teidän touhujen innokas seuraaja. Mukava, värikäs, hauska blogi. Monesti olen nauranut ihan ääneen joillekin jutuille/kuville:) Ja Polkan lisäksi mäykkysetkin ovat saaneet musta suuren ihailijan!
-Henna-