14.8.2010

Synttäripiknik Mustialassa

Ihan tosi jees tällainen piknikmeno.

Käytiin tänään Mustialassa Polkan sisarusten 1-vuotissynttäripiknikillä. Samassa paikassa järjestettiin myös epävirallinen näyttely Open show, mutta Polkka oli bannattu doping-syistä. Jos minulta kysytään, on ihan älytöntä rätkäistä kuukausi kilpailukieltoa tapaturman aiheuttaman koiran rauhoittamisen vuoksi, mutta niin se vaan menee. Loppujen lopuksi Polkan Musca-mutsi oli rodun paras ja vielä BIS 2, eli olisi ollut tosi kivaa päästä kisaan mukaan omankin koiran kanssa.

Polkka ja Ludde-veli.


Ludde, Ego, Sanni, Polkka ja Musca.

Paikalla oli Polkan kaksi veljeä ja yksi sisko. Olisipa ollut kivaa nähdä loputkin sisarukset! Mitään kovin riehakasta synttärimenoa ei näyttelypaikalla pystynyt kehittämään, mutta piknikin jälkeen käytiin uimassa niin ikään paikalla olleen Jumo-enon kanssa. Polkan mielestä uiminen oli ihan superihanaa, mutta Jumoa vähän häiritsi vettä roiskuttava sukulaispenska. Herrakoira tyytyikin lähinnä ihailemaan vettä laiturilta käsin.


Apuaaa, Jumo-eno hyökkää!


Polkan blogi sai päivän aikana kiitosta aivan tuntemattomilta ihmisiltä. Kiitos vain kiitoksista, onhan se kiva kirjoittaa, kun tietää että joku näitä juttuja lukeekin :)

2 kommenttia:

Päivi kirjoitti...

Voi ei mikä kuva Jumosta...mäkin pelkäisin tuon näköistä hirmua. Kiitos, että olitte eilen mukana ja ne lohiwrapit oli superhyviä. Ihanaiselle Polkalle pusuja.

Noora kirjoitti...

Kiitos mukavasta seurasta Open Showssa ja etenkin uimaretkestä Polkan & Jumon kanssa :)