19.5.2014

Kesän ensimmäiset päivät

Ihana, ihana kesä!
Kesä on täällä. Lauantaista lähtien on ollut ihan kesäkelit, aurinkoista ja lämmintä. Tykkään! Koirat periaatteessa tykkäävät kanssa, ne retkottavat pitkin pituuttaan terassilla ja kun tulee liian kuuma, siirtyvät hetkeksi varjoon. Mutta eivät ne todellakaan jaksa mitään tehdä - iltalenkki ysin aikaan illalla ei sekään ole ollut mikään hullu menestys. Mutta retkottakoon sitten pihalla, ehtiihän tässä. Sitä vaan tässä mietin, että keskiviikkona pitäisi aloittaa kesän agility-treenikausi.


Jos lenkkeily ei ole innostanut, niin porukka on kuitenkin viihtynyt omassa pihassa. Vinski sai sunnuntaina oman uima-altaan (sellainen pastellinvärinen muovihirvitys että silmiin sattuu, mutta kyllä se asiansa ajaa) ja se on herättänyt koirissa kysymyksiä. Molemmat käyttävät allasta kätevästi ulkovesikuppina, mutta hulluna uimarina tunnettu Maissi miettii ihan selvästi, voisiko altaassa uida. Vinskin lelut ovat kiellettyjen listalla ja ehkä siksi lapsen uima-allaskin on herättänyt epäluuloa.Tänään nostin kuumuutta läähättävän maastonakin altaaseen vilvoittelemaan. Se käveli hämmentyneenä kierroksen ympäri, Vinski tarjosi vesihuikan hiekkalapiolla ja sen jälkeen äkkiä pois altaasta. Mutta ehkä se siitä vielä kesän aikana?

Yleisesti ottaen viime päivien näkymät ovat olleet tällaisia:


Rhodesiankoira kivipedillä!?

2 kommenttia:

Sarianne kirjoitti...

Rhode näyttäisi nauttivan helteistä? :D Harmi, että ne on taas ainakin hetkellisesti ohi :(

Riik kirjoitti...

No todellakin nauttii! Vaikka ihan toimintakyvyttömäksi nämä menevät helteellä, vaikka afrikkalaista rotua edustavatkin...

Toivottavasti helteet palaavat pian, siinä olen ihan samaa mieltä Polkan kanssa :)