25.4.2013

Missä se hemmetin juoksu viipyy?

Ihmisten suunnitelmat, evvk.
Polkan juoksun piti alkaa edellisistä juoksuista lasketun välin mukaan helmikuun puolivälin tai lopun tienoilla. Nyt on huhtikuun loppu, eikä juoksu ole edelleenkään alkanut!

Koira nuuskii kaikki hajut, merkkailee ja mun mielestä sen peräpää näyttää siltä, että juoksu alkaa ihan just. Tosin olen tehnyt tämän diagnoosin jo tammikuun lopussa. Tähän saakka koiran juoksun alkaminen on aiheuttanut lähinnä harmaita hiuksia (revittyjä juoksupöksyjä, veriläikkiä seinillä saakka ja sitä rataa) ja sen ainoan kerran kun juoksun sopisi tulla suunnitellusti, sitä ei tule.

Minusta ei olisi koirankasvattajaksi. Polkan pennut vaikuttavat elämääni tasan sen verran, että luovutan koiran astutettavaksi ja synnyttämään Päivin luokse. Ja silti olen aivan tulisilla hiilillä asian kanssa! Vaan kai sitä saa vähän eläytyä, vaikka omistaakin vain sijoituskoiran...

2 kommenttia:

Päivi kirjoitti...

Luonto näyttää olevan jälleen kerran meidän tahtotiloja voimakkaampi. Ei auta muuta kuin odottaa! Ja toki toivoa, että juoksu alkaisi pian. :)

Tuija kirjoitti...

tää on niiiiiin tätä :/ Juuri silloin kun sitä eniten odottaa, ei kuulu ei näy. Mutta annas olla kun sulla on omia reissusuunnitelmia/työmatkoja, ni jo lykkäs siihen saumaan....