29.4.2013

Hotellilomalla

Hotellin tarjosi koiravieraille tervetuliaislahjan.
Oltiin viikonloppuna minilomalla Seinäjoella koko porukan voimin. Tai oikeastaan Pasi oli työmatkalla ja Polkka pudotettiin matkalla Marjolle ja Jannelle hoitoon, mutta me muu porukka lomailtiin ansiokkaasti. Hotellin respan ilme oli näkemisen arvoinen, kun kinusin myöhäisempää huoneenluovutusta "kun meillä on tää vauvakin mukana". Kantokoppa oli tietenkin piilossa tiskin takana ja hämmentyneen näköinen nainen luuli minun tarkoittavan mäyräkoiria... Taisimme muutenkin herättää hilpeyttä, kuka hullu nyt lähtee hotelliin viisiviikkoisen vauvan ja kahden koiran kanssa? Kanssa-asujat saivat kuitenkin pitää yörauhansa, vauva ei itkenyt eivätkä mäykyt räksyttäneet (kuten kaikki mäykyt tuntuvat aina tekevän).

Reissu meni kaikin puolin mainiosti ja kaikki pikkutyypit olivat tyytyväisiä. Hotelli muisti nelijalkaisia vieraita tervetuliaispussilla, jossa oli luita, herkkuja ja kakkapusseja. Tosi ystävällistä kyllä. Vauva ei sen sijaan saanut tervetuliaislahjaa.
Mikä homma tää niinku on, kysyvät mäyriäiset.
Kotimatkalla käytiin niinkin eksoottisessa matkakohteessa, kuin Keskisen kyläkaupassa. Olipahan muuten kokemus! Ostosmatka ei kestänyt kovin kauan, miehellä ja vauvalla ei jotenkin riittänyt kapasiteetti moiseen ostosparatiisiin. Ja ehkä sitä itsekin shoppailee mieluummin jossain vähän muualla...

Kotimatkalla haettiin väsynyt Polkka Tampereelta. Koira löhösi olohuoneen sohvalla, eikä olisi halunnut lähteä mihinkään. Miten tämäkin pitäisi nyt sitten tulkita, tuntea itsensä huonoksi koiranomistajaksi vai iloita ilmeisen mainiosta koiranhoitopaikasta?

Vaarallinen mäyräkoira vaanii iltapalaa.

2 kommenttia:

Terhi, Dexter, Jetro kirjoitti...

Jes. Onneksi meidän koira ei ole ainut, joka ei tahdo lähteä hoitopaikasta kotiin!

-m- kirjoitti...

Polkka tahtoi vaan varmistella koirakuumeen. :)