18.3.2013

Mikä kevätpäivä!

Hyvää lääniä juosta!
Sunnuntaina oli taas mitä mainioin ulkoilukeli. Saatiin harvinaista lenkkiseuraa, Pasi raaski jättää ikuisen remppatyömaansa täällä kotona ja lähteä lenkille mukaan. Sitä raukkaa saattaa vähän jännittää jäällä liikkumiseni, tällä massalla en ikinä pääsisi avannosta ylös, jos sinne pulahtaisin. Itse olen varsin luottavainen jään kestävyyteen tuolla meidän reitillämme ja ovathan yöt edelleen tosi kylmiä, viime yönäkin elohopea kävi -24 asteessa.

Päivällä keli oli nollassa ja aurinko lämmitti jo ihan oikeasti. Mikäs siinä oli kävellessä. Tällä kertaa ei onneksi edes nähty sitä kettua, joka vähän juoksutti koiria perjantaina. Jään poikki reteästi juossut kettu ei huomannut meitä eikä me sitä, ennen kuin oli liian myöhäistä. Onneksi se sai eksytettyä innokkaat perskärpäset kaislikkoon.

Ei hitto, meikämäykky on jäätiköllä.

Kevätkoirat.
Polkka onnistui löytämään jäälle aiemmin tällä viikolla hukkaamansa narulelun ja siitäkös riemu syntyi. Ehkä osansa asiaan oli myös ihanalla riepotuskaverilla, joka jaksoi kiskoa ja heitellä lelua ihan niin kauan kuin Polkka halusi. Minä en jaksa, hyvä kun saan jalkojeni juureen pudotetun lelun poimittua maasta...Lentävä afrikkalainen.
Ja sitten tuli hepuli...

Ei kommentteja: