20.8.2012

Universumin hirvein flunssa

Kannattaa sairastaa koirasohvalla - aina on joku lämmittämässä.

Sain Budapestistä, lentokoneesta tai mistä ikinä maailman hirveimmän flunssan. Kuumetta on jatkunut nyt viisi päivää ja olen totaalisen kyllästynyt sohvalla makaamiseen, niistämiseen ja mehun lämmittämiseen. Olen sitä paitsi aivan jumissa liikkumattomuudesta, en todellakaan kestä tällaista makoilua! Ja henkisesti jumissa tästä mitään-tekemättömyydestä. Tänään luin työsähköposteja ihan vain itseä huvittaakseni.

Pasi on hoitanut koirat koko sen ajan, kun olen houraillut sängyn pohjalla. Lauantai-iltana olin mielestäni niin kunnossa, että lähdettiin illalla leffanhakureissun yhteydessä juoksuttamaan koirat läheiselle metsäautotielle. "Kyllä jaksan kävellä hitaasti puolisen tuntia" -vakuutteluni päättyi siihen, että minut talutettiin aivan valkoisena ja pyörtymispisteessä takaisin autoon. Että jos nyt vaikka ottaisi ihan iisisti pari päivää?

Eniten harmittaa se, että jouduttiin jättämään lauantain agi-kisat väliin. Kyllä söi naista! Toisaalta keli oli miltei hellelukemissa, koira puolentoista kuukauden treenitauon jäljiltä ja tuomari tunnettu tiukoista ihanneajoistaan. Ei me varmaan mitään nollaa olisi pingottu kuitenkaan, mutta silti jäi harmittamaan.

Huomennakin jää treenit väliin, en edelleenkään pysty juoksemaan. Suututtaa.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Pikaista paranemista!
Rhodet parasta seuraa kun sairastaa, voivat kevyesti nukkua koko päivän, mitä nyt vievät vähän liikaa tilaa sohvassa.
Cecilia ja pkp Leo

Riik kirjoitti...

Kiitos, Cecilia! Kyllä meillä on välillä vähän ahdasta - Papu tyynyllä, Maissi jalkopäässä ja Polkka jossain siinä keskellä. Eikä kenelläkään ole kiire minnekään.