26.8.2012

Pitkästä aikaa koiranäyttelyssä


Käytiin tänään pitkästä aikaa näytillä, melkein kotikulmilla eli Tervakoskella. Oli kerrassaan hauska päivä, aurinko paistoi ja seuraan liittyi paljon hyviä tyyppejä. Päivi, Johanna, Noora ja Kaapo, Tuija ja Nina, kiitos iloisesta näyttelypäivästä!

Tuomarina oli australialainen Vicky Schneider ja Polkka lopulta VAL ERI3, SA. Arvostelu meni näin: Smaller size. Well balanced. Very good head, strong topline. Very good angulations and spring (?) at rib. High tailset (no ei kyllä ole!). Moves a little wide in front.

Ihan jees arvostelu siis ja oltiin Vickyn kanssa muuten ihan samaa mieltä, mutta Poksun häntä ei kyllä oikeasti ole mitenkään korkealla. Sama taisi löytyä useamman muunkin koiran arvostelusta. Mitä pienistä, asialliset hommat oli hoidettu ja voitiin siirtyä huvituksen puolelle.

Vähän jotain tarjoilua tähänkin tuoliin, kiitos!


Mikään ei ole tärkeämpää, kuin hyvät eväät.

Johanna oli tehnyt salaattia marinoiduista jokiravuista, Päivi feta-aurinkotomaattifocacciaa ja minä leivoin punaherukka-marenkipiirakan. Saatiin aikaiseksi hyvä piknik ja ruokittua myös oikein mieluisat yllätysvieraat.

Lopuksi käytiin Poksun kanssa vähän shoppailemassa ja hankittiin Gaioksen värikkäältä kojulta uusi aktivointilelu Nina Ottossonin Dog treat Maze. Lelu on vielä testaamatta, koska ollaan kaikki liian väsyneitä moiseen aktiviteettiin. Hitto, että näyttelypäivä voikin väsyttää ihmisen ja hänen elukkansa. Polkka tosin testasi kojulla ollutta testilelua sen verran innokkaasti, että sai muutaman muunkin vakuuttumaan ja ostamaan sen koiralleen.


Porukan nuorimmat, Kaapo ja Oiva.


Hyvä päivä: silittäjiä ja herkkuja aktivointilelusta.

1 kommentti:

Päivi kirjoitti...

Punainen paholainen näyttää niin suloiselta tuossa ekassa kuvassa. On se vaan niin ihgu!