20.8.2012

Paluu arkeen

Hellekelin lenkkeilijät.

Oli oikeastaan tosi mukava palata takaisin arkeen reissun jälkeen. Vaikka välillä tekee hyvää saada vähän lomaa orkesterista (olenkohan vähän huono koiranomistaja...?), palaa kotiin kuitenkin aina mielellään. Vaikka arki toistaa samaa ikuista kaavaansa "aamulenkki-töihin-iltalenkki-ruokaa-jotain koti/pihahommia-koirat pihalle-nukkumaan" pidän kuitenkin siitä.

Viime viikolla oli muutama hellelukemia tavoitellut päivä. Koirat olivat aika laiskoja, tehtiin silti pari metsälenkkiä. Jengi tyytyi köpöttelemään polulla, kunnes jostain pelmahtanut kyyhkysparvi sai porukan terästäytymään hetkeksi. Sen jälkeen käveltiin taas polulla.


Koirien mielipide hellekelissä poseeraamisesta.


Sylirotta.

Koirista erityisesti Polkka oli ilahtunut meidän kotiinpaluusta. Mäykyille on ehkä ihan sama, kuka ne käyttää ulkona ja laittaa ruokakupin eteen, mutta Punaisen paholaisen päässä saattaa liikkua enemmän ajatuksia. Elukka on aika laiska ja hellyydenkipeä, pelkään sen olevan tulossa valeraskaaksi. Ekan juoksun jälkeen se oli monta kuukautta ihan patalaiska, toisen jälkeen ei ollut (juuri) mitään oireita. Saapa nähdä, kuinka nyt käy.

Ei kommentteja: