9.4.2012

Pääsiäinen

Pääsiäisjengi.

Pääsiäisviikonloppu on ollut ihanan keväinen! Meillä oli viime viikolla aivan järkyttävä takatalvi ja lunta tuli yhdessä päivässä yli 20 cm. Nyt kevät näyttäisi taas voittavan ja aurinko sulattaa lunta mukavalla vauhdilla. Piha alkaa olla mutainen mutta mitä siitä, pääasia että inhottava lumi sulaa pois!

Käytiin pääsiäisen aikaan sukuloimassa mummolassani Konginkankaalla. Polkka pääsi riehumaan vanhempieni seitsemän kuukauden ikään ehtineen Hertta-airiksen kanssa. Hertalla riitti virtaa ja vauhtia, Polkka oli suorastaan flegmaattinen siihen verrattuna! Tosin siskoni Saara muisti palautella porukkaa maan pinnalle toteamalla, että vaikka Hertta on tosi raskas niin Polkka oli samassa iässä vielä sata kertaa raskaampi. Niinkö se olikin, itsellä taitaa aika alkaa kultaamaan muistoja...

Yöt olivat kylmiä ja päivän aurinkoisia. Hanki kantoi aamuisin aivan täydellisesti ja metsässä pystyi kävelemään aivan missä tahansa. Koirat ottivat tilanteesta kaiken irti ja vetivät hillitöntä rallia pitkiä pusikoita.

2 kommenttia:

Terhi, Dee ja Jetro kirjoitti...

Pokemon näyttää aika lihaksikkaalta...? Oon sitä ennenkin katsellut kateellisena, kun oma leijonanmetsästäjä on laihiksella.

Riik kirjoitti...

On se varmaan saanutkin vähän lihasta tässä viimeisen puolen vuoden aikana?

Hirmuisen pienellä ruokamäärällä se kyllä elelee, aamuruoka on 2,5 dl nappulaa ja illalla sitten puuroa ja lihaa. Jos vertaa vaikka Maissi-mäyräkoiraan, joka vetelee aamiaisella 1,5 dl nappulaa. Koirilla on kuitenkin painoeroa noin 20 kg :D