22.4.2012

Meidän eka agility-nolla!

Nollaradan kunniaksi grillataan pihvi.

Kisattiin tänään kaksi agility-rataa Janakkalassa. Tuomarina oli Heidi Viitaniemi ja radat viikon takaisen ruotsalaissedän viritelmiin verrattuna tosi kivoja ja oikeastaan helppoja. Kevään ensimmäinen kunnolla lämmin päivä verotti Polkan vauhtia, Punainen paholainen oli vähän raukealla sunnuntaifiiliksellä. 

Ekalla radalla Polkka kävi tsekkaamassa ratahenkilön ja nuuski jotain omiaan putkessa, mutta rata meni muuten aivan mainiosti. Luulin vielä vartti maaliin tulon jälkeen, että me tehtiin yliaikanolla, kunnes seurakaverit kävivät oikaisemassa käsitykseni. Ei hitto - siinä se meidän eka nollatulos sitten oli ajalla -3,44! Viime viikolla aloitettiin kisaaminen ja nämä olivat meidän toiset kisat. Video radasta on tässä.

Itsensä kasaaminen toiselle radalle olikin sitten vähän haastavampi homma. Rata oli yhtä kiva kuin ensimmäinenkin, mutta sain totaalisen katkoksen ja unohdin yhdessä kohtaa seuraavan esteen. Hetken siinä koira vierellä pohdittuani muistin, minne A-esteen jälkeen olikan suunta. Siitä sitten eteenpäin ja harmittavasti toiseksi viimeiseltä esteeltä kielto. Maaliin pim-pom-sekaisin yliaikavitosella. Muuten jälkimmäinen rata oli ensimmäistä reippaampi, eikä toimihenkilöitä tarvinnut tarkistella. Videota siitä ei laiteta, koska ohjaaja on videossa nolottavan sekoilevainen.

Kerrassaan hieno päivä siis! Aivan hetkeen ei päästä kisaamaan kun kalenterissa on niin paljon muita merkintöjä. Polkka jää nyt muutaman viikon lomalle, meidän agi-treenit jatkuvat vasta toukokuun ensimmäisellä viikolla. Loma tekee sille varmasti hyvää - onhan tässä taas treenattukin aika tiukasti.

Suville ja Teemulle isot kiitokset tsemppauksesta ja videosta!

5 kommenttia:

Päivi kirjoitti...

Mahtavaa menoa. Hyvä Poksu ja Riikkis! Ja Poksu on niin hyvin kuulolla koko ajan. Onnea vielä kerran!

Ammi kirjoitti...

Onnea miljoonasti upeasta suorituksesta!! Nollatili avattua, nyt vaan lisää kisoja :)

Anonyymi kirjoitti...

Vautsi, hienosti :) Onnea!!!

T: Kirsi

Anonyymi kirjoitti...

Onnea viel tätäkin kautta.
Ego lähettää pusuja ratatykki-siskolleen!
Viikonloppuna nähdään!

T. johanna

Sarianne kirjoitti...

Onnea ensimmäisestä nollasta!! :)