23.6.2013

Keskikesä ja leviävä mammakoira

42 vuorokautta ekasta astutuksesta.
Vietimme juhannusta kotona. Kahden aikuisen, yhden vauvan, suhteellisen normaalin mäyräkoiran, vanhuudenhöperön mäyräkoiran ja hyvin raskaana olevan rhodesiankoiran muodostama orkesteri olisi jo melkoinen tuotanto liikutella. Juhannusvieraiden määrä vaihteli päivän mukaan, enimmillään meitä taisi olla reilut kymmenen (ihmis)henkeä.

Polkka on ollut aina jonkun sortin ruokarosvo, mutta tällä hetkellä se ei pysty ajattelemaan mitään muuta kuin syömistä. Valvonnan pettäessä se kiipeää nuolemaan tiskialtaassa olevia astioita ja varastaa huuhdotun maitopurkin. Ja päivystää koko ajan toiveikkaana keittiössä. Meillä kulkeekin nykyään oikea kerjäläisten legioona - raskaana oleva Pokemon, aina kerjuulla pyörivä mummokoira ja joukon jatkoksi puhuttu Maissi. Käy vähän hermoon.

Mikä tankkeri!
Polkka jaksaa lenkkeillä vielä ihan mukavasti, tosin vauhti on jo pudonnut entisestä. Vähän hävettää kulkea julkisilla paikoilla tankkeria muistuttavan koiran kanssa. Täytyy vaan ajatella, että kyllä kaikki ymmärtävät elukan olevan pieniin päin. Sukulaisille on muuten ollut ihan mielenkiintoista selittää sijoituskoirakuviota. Kommentit ovat vaihdelleet "tehän saatte sitten yhden pennun" -aiheisesta "nytkö se teiltä lähtee, aiotteko muka ottaa sen takaisin" -tyylisiin.

Aika tuntuu käyvän vähiin ennen pentuja. Enää viikko ja Polkka lähtee Päivin luokse valmistautumaan synnytykseen!

Vähän tekee jo tiukkaa mahtua mäykkyjen petiin...

...ja Papun sänky toimii enää tyynynä.

Papu ja Vinski viettämässä juhannusta.

Ei kommentteja: