25.3.2015

Råttia saa taas Ikeasta!

Onhan niillä vähän värieroa, vanhalla ja uudella råtalla.
 Hurraa, Ikeassa myydään taas råttia! Tuo koiratalouksien suosikkiostos ennätti olla poissa valikoimasta hetken aikaa ja ainakin meidän lattialla pyöri ihan järkyttävän kamalan näköisiä råttia. Joku joskus luuli niitä lapsen pehmoleluiksi. Hävetti. Råtat käyvät toisinaan pyykkikoneessa, mutta kyllä ne melkoisen rumiksi pinttyvät silti.

Minulla ei ole ollut asiaa Ikeaan hetkeen, mutta onneksi ystäväni toimi råttakuriirina ja toi ostosreissultaan kaksi uutta hohtavan valkoista råttaa (muun väriset oli loppu. Olen ihan vakuuttunut, että näitä ostetaan lähinnä koirille).


Kaksi uutta råttaa kirvoitti melkoisen hepulin sekä lapsessa, että koirassa. Råttien kanssa juostiin ja niitä heiteltiin ympäriinsä. Ja leikittiin vetoleikkiä. Joku on joskus sanonut, että koira on henkisesti 2-vuotiaan lapsen tasolla. Uskon sen, molempien touhu näytti ihan yhtä älyvapaalta. Mutta tietenkin tosi onnelliselta.

Jos joku ei vielä tiennyt, niin ennen råtanhakureissulle lähtemistä voi kunkin Ikean råttasaldon tarkastaa tästä. Kyllähän se nyt harmittaisi, jos tulisi hukkareissu!
2 kommenttia:

snapshotartist kirjoitti...

Täälläkin råtat ja pehmofutikset kovassa käytössä, lasten pehmoleluhyllyt on tyhjennetty varastoarkkuun pahan päivän varalle!

Riik kirjoitti...

no tuohan olisi tosi viisasta, ostaa kerralla kunnolla leluja varastoon! Varsinkin kun råtan kappalehinta on se kolme euroa... :)