16.2.2015

Toinen LUVA-nolla!


Pakattiin Suvin kanssa lauantaina ystävänpäivän kunniaksi kaverukset Polkka ja Dara autoon ja huristettiin Janakkalaan agility-kisoihin. Dara oli seuraneiti ja Polkan henkinen tuki ja Polkka juoksi kaksi starttia Suvin kanssa.

Henri Luomalan radat eivät olleet ihan yksinkertaisemmasta päästä. Polkka lähti ekalle radalle vähän tahmeasti, mutta sai hommasta kiinni ja teki nollan ajalla -5,19. Nollalla sijoittui kolmanneksi ja sehän oli myös toinen kakkosluokan nousunolla. Yksi vielä ja sitten ollaankin jo kolmosluokkalaisia!

Toinen rata lähti liikkeelle hyvällä draivilla, mutta Suvin omien sanojen mukaan hänen ajatuksensa siirtyi kesken keppien seuraavaan esteeseen - Polkka huomasi ja tuli kepeiltä pois. Tässä on juuri se ongelman ydin minun ja Polkan kanssa: ajatukseni katkeaa liian monta kertaa radan aikana ja koira menee ihan sekaisin. Keppionnettomuudesta huolimatta maaliin selvittiin ajassa 8,85. Polkka sijoittui toiseksi, tällä radalla kukaan ei tehnyt nollatulosta. Siellä se pieni punainen afrikkalainen tönötti molemmissa palkintojenjaossa bordercollieiden seassa.

Hauska kisapäivä ja mainio ystävänpäivä - Suvi ja Dara olette ihan parhaita!


2 kommenttia:

-m- kirjoitti...

Jee mutsi! Mutsijee!

Riik kirjoitti...

kiitos :)